Eu am folosit si zineryt dar nu mi-au trecut.
acum folosesc o crema foarte buna este de la Gerovital crema sebo-reglatoare purificatoare.
costa 15 lei si este foarte buna iti scoate si punctele negre deci e si ieftina si isi face si treaba.
Mult succes:*
Si eu am cosuri nu le suport... am fost la medicul de familie si mi-a dat Zineryt. e ff bun dupa 1 saptamana jumate au inceput sa imi dispara cosurile. deci te sfatuiesc sa iti iei si tu Zineryt. eu am dat pe el 30 lei dar acum poate s-a mai scumpit.
Pai poti incerca sa le spargi sa stii ca eu asa fac si nu ies mai multe cum spun altii sau este ceva de la farmec cu Aloe Vera si Ceai Verde si e foarte bun adica te scapa si de cosurile care sunt si de cosurile care vor aparea.Stii ca ele se formeza din cauza unei impuritati dar acest gel le curata. Mult noroc!
Si eu folosesc Zineryt dar eu nu platesc nimic... daca am retzeta de la dermatolog ) :p De fapt nu stiu ce o sa mai fie acum cu scumpirile astea... oricum incerca Zineryt pentru ca este foarte bun
NU am, dar stiu ca prietenele mele folosesc o crema care se gaseste numai in farmacii veterinare si le-a scapat complet de cosuri.
Izza_8670 întreabă: