| Jony123 a întrebat:

Ce forumuri bune mai stiti, unul care sa aiba utilizatori seriosi care dau raspunsuri satisfacatoare, nu ca aici?

1 răspuns:
mariana
| mariana a răspuns:

Nu cred ca este bine sa-i "descalifici" pe acei pe toti acei care dau raspunsuri pe acest site. Cred ca raspunsul depinde si de intrebarea pusa si de seriozitatea celui ce raspunde.
Eu de exemplu, ma straduiesc sa dau raspunsuri cat mai bune, la intrebarile serioase ale userilor de pe TPU, asa ca m-a simt atinsa de aprecierea ta. Eu, ar trebui sa ma supar pe acesi useri care, vrand sa se dea "mari", fac aprecieri necorespunzatoare, dand stupid, la raspunsuri care au fost la obiect si care au dorit sa fie de folos si cu toate acestea, continui sa raspund la intrebari si fac acest lucru doar atunci cand stiu sa raspund corect la intrebarea pusa si am si timpul disponibil pentru a naviga pe site.
Cred ca te-ai cam pripit cand, ai apreciat doar raspunsurile date in "bascalie", ori cele care n-au nici o noima, fara a tine seama de userii care au dorit doar sa fie de ajutor celor ce au intrebat, bagandu-ne pe toti in aceiasi oala.
Poti sa navighezi si pe alte site-uri de socializare, nimeni nu te opreste, poti sa te "refugiezi" pe facebook sau pe hi5 si acolo iti poti intalni prietenii virtuali, insa cred ca acesta este singurul site, care si-a propus de la inceput sa fie de ajutor celor ce au intr-adevar nevoie de unele raspunsuri la intrabarile lor, "dorind sa faca lumea putin mai buna".
Un gand bun si incearca sa citesti si raspunsuri pertinente date de medici, juristi, psihologi, juristi, oameni cu experienta, care "pro bono", adica gratis, fac munca caritabila la nivelul acestui site.
Multa sanatate si ganduri bune.