O beau si imi spun " Mama, ce sete imi era!". Atat, nu pierd timpul facand filosofia paharului cu apa, ma bucur de el si gata.
BenZona...bine uite pentru tine e q tuica sau q ce fel de alcool vrei u...
ce alegi dintre cele 4 variante?
BenZona...deci te apuk brusc fericirea si pleci p alte meridiane cand bei tuica, nu?
Daca era cu tuica poate ca mai agitam... dar cu apa? apa e doar pentru betoane si pentru oamenii bolnavi... sa se spele!
Tuica are un efect pozitiv la mine! mi se dilata lobii parietali! am o viziune mai larga si mai detaliata in ceea ce priveste jumatatile pline si in general sunt mai sensibil la femei.
Imi amintesc tot. mirosuri. sunete. lumina. pielea fina... iasomie, rachmaninov, luna si ...restul!
Nici una din cele 4 variante... Ma gandesc ca as putea sa-l mai umplu nitel daca ma straduiesc!
Ma gandesc "ba ce prost, care esti ba de mi-ai golit iar paharul, ca era otrava de soareci, nu apa?". in fine, urmarind fondul intrebarii, eu nu pot vedea decat partea goala a paharului, insa offtopic "plin" nu are grad de comparatie, iar aici cre ca" jumatate plin " e cam oximoron.scuze, sper ca nu se potriveste ca nuca-n perete raspunsul meu
MâţaD întreabă:
user449549 întreabă: