| MaeRi a întrebat:

Ce gen de muzica nu va place? Si motivati de ce?
(eu de exemplu urasc melodiile fara ritm si versuri false, cum sunt cele romanesti.Si ador tot ce e strain, cum sunt cele coreene, deoarece au un ritm bun si versuri superbe, si de obicei e o combinatie intre pop, hip hop, ballad, rock, rap)

Funda si Vot!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Genuri de muzica.
Nu imi place house. Nu stiu daca dau un raspuns bun, dar ma indoiesc ca house este muzica. Este lipsita de melodie, pur si simplu. Versurile se fac in 2 minute, nu au niciun mesaj adevarat, nu sunt inedite, parca ar fi o tema facuta in pauza, in graba (all the people tonight, put the hands in the sky, c`mon boy, c`mon and get the rythm of the music high, bla bla)
Iar negativul este acelasi, furat si iar furat, se mai scoate un instrument ceva, se mai adauga si aia e.
Iar vocea este parca inumana, cand o aud pe Inna in melodia de mai sus, ce voce modificata are (si ce prostesc, zici e data pe derulat dar la fara viteza normal). Parca-s facute, deci, in bataie de joc.
Apoi, nu imi plac manelele. Versurile sunt jenante, macar astea sunt gandite cat de cat, dar jenante. Despre cat de valorosi sunt ei, despre femei, despre bautura? Poluare fonica si incultura!
Plus ca instrumentele se imbina atat de prost, incat iese un sunet deranjant, mai ceva ca la house.
Bafta, asculta ce iti place si nu baga in seama "valorosii".

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Imi place cate putin din toate, acele melodii au rost in viata si multi nu isi dau seama de asta: populara, manele, usoara, rock. Mai mult ascult radio muzica clasica e buna si aia. Daca vrei aici ai un radio bun toata ziua ascult m80radio.com apesi sus in dreapta la ESCUCHA EN DIRECTO.

| Ciprian a răspuns:

Urasc manelele. Restul mi se par ok.

| Bibiancabibi a răspuns:

Mie nu imi plac manelele! toate prietenele mele asculta acest gen de muzica dar nu le inteleg. mie mi se pare ca sunt niste zgomote produse de un anumit instrument care este acompaniat de o persoana care se lalaie si isi jeleste viata! si plus de asta fac o manea la fiecare 2 zile. pun niste cuvinte pe foaie iar daca nu rimeaza mai fac si dezacorduri. si gata maneaua` sa fim seriosi unii nici nu mai realizeaza cate dezacorduri sunt intr-o melodie de acest gen! sad.
Nici nu mai stim care este muzica adevarata! sad
Am ajuns cum am ajuns! oh go on

| κλάους a răspuns:

99,9% din cei care o sa iti raspunda o sa spuna ca nu le plac Manelele, eu o sa spun ca imi place ori ce gen de muzica si e adevaratwinking Te-am lasatwinking

| PikaRawrr a răspuns:

Ohooo...iti place muzica coreeana...si mie.de fapt o ador ascult 24/7hee hee

| Levana a răspuns:

Muzica comercială, tot ce se aude pe la radio şi se vinde în prostie, muzica ce se ascultă mai nou în România şi muzica... oribilă cântată de Fuiego, nu ştiu dacă are vreun stil anume, dar mă dezgustă total.
Muzica românească e într-un continuu declin.

Şi nu suport manelele, asta nu mai e nevoie s-o spun.