| mardeamor a întrebat:

Ce gest sa fac sa ii arat iubitului meu ca il iubesc enorm de mult.azi ma vad cu el.as vrea sa fac ceva.sa ii sar in brate nu stiu ce. dar daca e cu masina nu o sa pot uneori nu coboara din ea urc eu.sa il sarut mai mult sau ce sa fac? un gest asa sa vada ca e la sufletul meu enorm de mult. cea mai buna idee are fundita

3 răspunsuri:
| believe a răspuns:

Zici ca e cu masina lui? pai ia o paturica si arata-i calea spre locul unde se vad cel mai bine stelele, asezativa acolo, tu p mina lui, privind stelele si spune-i ca din toate el lumineaza cel mai mult viata ta

| Riri a răspuns:

Cand urci in masina, saruta-l pasional si spune-i ca il iubesti enorm, si ca ti-a fost extrem de dor de el.asta in cazul in care nu v-ati vazut de ceva vreme. Si eu fac la fel, iar ca raspuns iubitu meu zambeste dulce si imi spune aceeasi, si ma strange in brate :X. nu cred ca trebuie sa faci ceva gest deosebit.arata-i ca esti tot timpul fericita, plina de viata, zambareata cand esti cu el.bafta :*

| glücklich a răspuns:

O imbratisare spune mai mult decat pot cuvintele sa exprime. O imbratisare spune „te iubesc" si in acelasi timp ii asigura pe celalalt ca ii esti alaturi si la bine si la rau.