Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 1 Aprilie 2025 sunt:
Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.
Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?
De ce îi critica atâția oameni pe cei din generația z și alpha? Spun ca nu au bun simț, ca injura, ca nu știu sa vorbească, ca nu știu sa scrie, sa citească, ca nu au cultura generala, ...? (mai mult)
Buna am media 9, 85 si primesc bursa de merit, de ce e doar 380 lei?
Salut…vreau un sfat De ceva timp incep sa simt ca am din nou anxietate ma simt foarte agitat nervos si nu mai am starea neceasara sa continui asa…ceea ce vreau eu sa fac e sa stau in casa singur asta...? (mai mult)
Buna! Am auzit ca vaccinul care se administrează la 14 ani este obligatoriu deoarece când treci clasa a 9 a ai nevoie de fișa medicală ca să te poți înscrie la liceu, iar dacă nu l ai cică nu...? (mai mult)
Locuri gratuite pentru tineri la cursurile de la Fundația Calea Victoriei
Am și eu o problemă. Am o vârstă de 15 ani și de ceva timp mi- am dat seama că îmi plac fetele, dar nu am avut contact sexual cu niciuna și, momentan, nu știu cum să le spun părinților dacă...? (mai mult)
Poti intra la antitero dacă ai un tatuaj, sau dacă ai un semn de la o operație?
Deci vb cu o fata si aceasta dupa cateva sapt mi- a spus intr- o conv ca, , toata lumea isi doreste o bicicleta pentru ca este albastra" si ea mi- a spus ca o sa- mi dau seama pe viitor, acum m- a intrebat...? (mai mult)
Bună seara, am și eu o problemă, am 20 de ani și de când mi-a trebuit menstruatia luna trecută am durere de sânii sunt tari și grei. Am făcut un test de sarcină dar a ieșit negativ
Salut TPU! Daca sunt pe stiinte ale naturii, pot da bacul si la info sau numai la chimie, fizica sau biologie?
Buna, poate sa- mi răspundă și mie la o întrebare, de exemplu eu nu pot sa dau bacul la mate pentru că profilul meu e real și nu știu absolut nimic ce e legat în mate, plus că diriga mea e ...? (mai mult)
Voi ce parere aveti despre produsele din lidl cu "eticheta curata"? E chiar adevarul sau minciuni?
Te poti transfera la alt profil dacă ai absente?(3)
Nu mai iau bursă de reziliență daca am 10 absențe nemotivate pe lună? Sau din septembrie până acum in martie 10 absente nemotivate?
E cineva care a riscat să cumpere singur o mașină neștiind în totalitate care este procedura, dar care s- a descurcat în final? De regulă, după aspect, par mult mai tânără în concordanță...? (mai mult)
Buna! Pentru consumatorii de maria… vreau sa va zic etapele(perioadele)mele cu ea si sa- mi explicati, daca stiti, de ce la mine s- a intamplat asa. - Prima etapa, primele dăti, totul in slowmotion,...? (mai mult)
Este scam site ul operator flexibil? Îmi cer datele de pe buletin si nu stiu daca este o inselatorie? Ati avut aceasta experienta?
Hyy deci am 16 ani si caut si eu persoane cu care sa socializez 15-19 Ig->> ryno._._ flw
Hi stie cineva un grup de adolescenții, ceva de genu pentru socializare? Ms. :)
Ce părere aveți despre artistul te yenic?
Ce nota am nevoie sa intru la ungureanu Timisoara?
Salut TPU, urmează să susțin proba teoretică la DRCIV pentru categoria B, dosarul mi s- a spus ca e complet de către cei de la scoala, însă nu regăsesc avizul psihologic in dosar, este obligatoriu...? (mai mult)
Pot mânca la dietă găina? Sau carne etc?
Vi s-a intamplat sa dati de o persoana pe care o cunoasteti pe publi24 sau alt site de genul?
(Cine are Rockrider ST 140s) Salut! Vin cu o a doua întrebare despre MTB- uri: recomandă cineva Rockrider ST 140s? Întreb asta deoarece am avut prieteni care spuneau că modelele mai noi de la Rockrider...? (mai mult)
E posibil sa iti faci prieteni daca nu prea ai subiecte de discutie samd? Daca da, cum?
Buna ziua. Ce se întâmpla cu site-ul Disney plus? Vreau sa îmi fac abonament dar se blochează și nu funcționează
Salut! Ce bicicleta rockrider imi puteti recomanda in bugetul de 1500- 2500 de lei pentru. teren accidentat si sosea? Intr- adevar, voi calatori mai mult pe sosea, dar uneori si pe drumuri accidentate,...? (mai mult)
Bună seara! Am aproape 17 ani, deci, sunt minoră. Mai am puțin și termin clasa a 10 a, dar din motive personale ar trebui să mă las de liceu după ce promovez clasa a 11 a. Am vrut să mă transfer...? (mai mult)
Bună! Sunt clasa a viii- a și vreau la Liceul Gheorghe Lazăr din București pe profilul filologie. Daca e careva în Lazăr, poate să îmi spună câteva lucruri despre colectiv, profesori, activități...? (mai mult)
Bună am o întrebare dacă eu am săptămâna viitoare scl altfel profu de istorie are voie să mă ascultă?
Sunt baiat, am 16 ani, si de cât va timp am început să am niște fricii, inexplicabile, de ex când merg la școală mă i- a o stare rece și tremurat, si ceață si imi este frică să nu se i- a...? (mai mult)
Buna seara! ce panouri -albe pentru studio foto imi recomandati?
Salut! Se mai poate crește în înălțime dacă am deja 18 ani? Am 175 cm și mi se pare că sunt destul de scund așa că aș vrea să mai cresc măcar 5 cm până la 180. Dacă încă se poate aveți...? (mai mult)
Daca am card și nu am aplicația sa pot sa verific câți bani am cum pot câți bani am? Sunt la revolut
Buna seara, TPU. De ce eu dezvolt o frica de respingere? Eu doresc sa vorbesc cu un prieten de la scoala sa intreb lucruri, la urma se baga altul, acela este cel care urasc eu cel mai tare, care tot...? (mai mult)
Daca comanzi de pe un site strain care e cu euro si nu poti selecta ca sa platesti cash, atunci cand vine curierul tu platesti doar transportul sau? Sau depinde?
Bună, acum 2 zile mi- a ieșit un punct negru în ureche, lângă unul pe care îl aveam deja, și dintr- o dată sa inflamat foarte foarte tare, și dacă îmi mișc urechea ma doare și e foarte ...? (mai mult)
Hey...eu am lipsit foarte mult la engleza, dar am adus scutire.Am și absente nemotivate 5 cred(doar la engleza). Profa a spus ca dacă depășesc jumătatea catalogului nu îmi închide media. Poate ...? (mai mult)
Buna…sunt baiat si vreau un sfat. De ceva timp de cand m- am lasat de tigari adica de 2 saptamani simt ca am anxietate, mi- e frica sa trec pe langa niste persoane desi simt ca vor rade de mine etc….Cea...? (mai mult)
Bună! Prietena mea de 17 ani de curând a avut prima ei relație cu un băiat care era încă în suferință după fosta lui prietena cu care a stat 1 an de zile! Prietena mea fiind un suflet foarte...? (mai mult)
Salut daca am cazier pentru furt si vreau sa mi scot cazierul pentru scoala de soferi va aparea in cazier?
Cat timp poate sa te tina un ulei esential daca il folosesti zi de zi?
Buna! Am o mica problema legata de ai mei, in special de mama, si anume ca nu ma prea lasa sa ma maturizez. Am 14 ani, cum probabil stiti, insa am prostul obicei sa ma compar cu toate fetele pe care...? (mai mult)
Salut,am facut sex neprotejat cu iubita mea, nu m-am terminat in ea.Ea este la ovulatie, credeti ca are rost sa ia pastila de a 2 a zi? isi va mai face vreun efect?
Ce trebuie să prezint la probele pentru intrarea la profil pedagogic? Și cam când se dau? Va rog frumos și mulțumesc.
Buna seara! Am contactat telefonul copilului prin email.Îmi poate suna parintii sau sa imi afle locatia exacta? Doar ca sa stiu ce se va intampla.Mentionez ca e prima data cand ii contactez pe ei, nu ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ancaanca2344 întreabă:
DonEduardo întreabă:
Crystynuta8998 întreabă:
Raysa5 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?