| AndreeA_4571 a întrebat:

Ce haine ar trebui sa imi aleg pentru scoala? ceva care sa nu fie prea naspa... ceva care sa fie potrivit pentru o fata de 14 ani. please help me girls!

Răspuns Câştigător
| yoannah a răspuns:

Blugi pana albastrii:X
Tricouri muuulte si coloratewinking
Adidasi:X
La care se adauga budigaii, ciorapeii, bustiera etclaughing

10 răspunsuri:
| Farcas a răspuns:

Depinde in ce te simti tu mai lejer! Blugi, pantaloni de trening, fusta si ciorapi cu chiloti, bluze, tricouri si veste ca tot vine toamna.

| camy_1834 a răspuns:

Buna!
pai in primul blugi:X de ce culoare vrei tuh, albastri, negri, gri.etc
tricouri.
bluze
o vestuta din acea cu puf, pentru toamna
adidasi.sau balerini.sau ambele
si restul mai stii si tuh.
sper ca ti-am fost de folos. funditalaughing
pup

| SmileThreatening a răspuns:

thinking

Skateri sau converse, blugi(dar care sa nu fie pana), un tricou larg, negru care poate avea un mesaj pe el de exp: american idiot, ac/dc sau simplu, un hanorac cu gluga gen Punk, bratari de silicon sau pielebatting eyelashes

sau daca tinuta aceasta nu te reprezinta smug...

Tricouri mulate, colorate cu personaje din desene animate (tweety, bax bunny) saubatting eyelashes cu un imprimeu dragut.Blugi pana (gri sau albastri), converse, bratari colorate (daca vrei accesorii) big grin

Pa :* wave

| Andreeagen a răspuns:

Avand invedere ca e scoala... depinde acum si de ceriintele scolii daca vor uniforma ia o pereche de pantaloni negri (pana sau drepti depinde km doresti) O camasa simpla alba si o vestuta draguta cred kar fi ff bine si eu stiu... niste balerini, adidasi sau si cizmulite dn acelea de toamna vezi si u ce e frumos prin magazine
Spor la cumparaturihappy

| Mixed a răspuns:

Imbraca-te cu ce te simti tuh bine...
blugi pana ...colorati ...roz.violet... portocaliu ...galben ...tot ce iti trece prin cap...
topuri colorate...
adidasi ...eu una prefer tenisii ...conversii all star love struck
prinde-ti parul cu o panglica...

| Angel_3284 a răspuns:

Eu zic ca sa te imbraci in blugi deschisi la culoare... un maieu sau tricou alb...si o sapca alba...adidasi sau bascheti albi ...iti spun eu ca ti-ar sta bine.cu toate ca nu te cunosc... o sa fi alba-ca-zapada...

BaFtA happyhappyhappy

| MissCamelia a răspuns:

O rochie mai groasa in trend, blugi, tricouri, balerini, adidasi, o geanta mai mare, o camasa alba cambrata, niste esarfe

| Angel of darkness a răspuns:

Ceva comod dar nu foarte extravagant, daca la tine in scoala nu se pune problema uniformei. La mine in scoala avem uniforma care este compusa dintr-o vesta, si suntem obligati sa purtam camasa alba, blugi, si asa mai departe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am 14 ani si in general la scoala port blugi pana deschisi la kuloare, gri sau negri, tenisi sau adidasi si trikouri kolorate cu imprimeuri dragute si kolorate, eventual port si esarfe...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai blugi pana cu un tricou mulat deaspupra o vestuzta de stofa so converse