Nimic! Vezi-ti de treaba! Pare sa vrei sa-i calci pe urme, sa adopti aceiasi atitudine ca ea, si anume, sa-ti vari nasu-n treburile altora. Daca te atinge cu ceva, ia-te de viata ei, si daca are dificultati de intelegere, atunci intinde-i parul daca nu te tin pumnii si picioarele. Da-o dracu de treaba! Io nu suport parerile nesolicitate asupra modului meu de viata.
Ar trebui sa vorbesti cu ea, sa ii spui ce crezi si daca nu intelege sa nu o mai bagi in seama, poate isi da seama si ea ca greseste!:X:*te pupic pa
Fiecare are dreptul la opinie. daca crezi ca greseste, spune-i unde anume...nu putem sa avem totul dupa bunul nostru plac.Nu putem face ca totul sa fie perfect, dar putem `modela` o lume a noastra.by` pupici
Incearca sa ii explici ce te preocupa si sa ii dai de inteles ca atitudinea ei fata de actiunile pe care tu le realizezi este suparatoare. Uneori, oamenii au nevoie de mustrari pentru a-si indrepta comportamentul.
Cred ca ezista oameni care nu au constiinta...degeaba incerci sa le explici cu binisorul sau sa ii lasi pe ei singuri sa inteleaga, caci nu o vor face niciodata.
De obicei persoanele se maturizeaza atunci cand le sunt date responsabilitati. Vorbeste decu cu diriga si propune-i o chestie de genul asta.
Spor!
Chiar stiu cum e am si eu o colega la fel
daca asa e felul ei nu cred ca poti sa o schimbi
o bataie buna i-ar fi de folos
Iasi da un pumn i n fata(dar nu te-as sfatui) nu as bagao in seama as face asa in fel incat n-ar exista(enervanta fata_)