| mirunaana a întrebat:

Ce i-ati face fetei care v-a suflat baiatul? Dar lui?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| ραтяίcία a răspuns:

Daca el ar alerga in bratele alteia inseamna ca nu ma iubeste.sad...nu le'as face nimic.straight face. m'as resemna si as intelege ca acel baiat nu ma merita.tongue.as renunta la aceea relatie.big grin

7 răspunsuri:
| AndaWest a răspuns:

De ce sa ma injosesc euoh go ondesteapta ea ca a stiut cum sa-l ia si prost el ca s-a duslaughingdar daca l-ar lua numai ''imprumut'' at m-as enerva si i-as ciufuli un pic(mai mult)

| Emma a răspuns:

Ei-nimic. Ce vina are ea ca iubitul nu ma iubeste, el nu face asta daca mai iubea deci clar n-are nicio vina, putea fi altcineva!
lui-nimic! pentru ca nu merita.Si ce rost ar mai avea? Ar crede ca sunt moarta dupa el si s-ar simti binewinking

xoxo

| membrugirl2010 a răspuns:

Ei i-as face faze nasoale in care sa o umilesti rau de tot, si de el... sa-ti bati joc, sa nu l bagi in seama, sa gasesti niste texte care sa faca referinta.:X
succes.

| misu a răspuns:

Nu as face nimic nimanui. mi-as face mie singur ca nu am fost in stare sa pastrez relatia

| ραтяίcία a răspuns:

Multumesc pentru apreciere!

| mirunaana explică:

Era o simpla intamplare nu mi s-a intamplat mielaughing voiam pareri doar:*:*

| psihoolove a răspuns:

I-as lua de cap pe amn`2:@

Dar nu cred ca merita. ea e proasta daca stia ca tu esti cu el si s-a bagat intre voi -iar el nu tinea la tine daca ti-a facut astaoh go on nu meritabatting eyelashes:*