| fjgjejjhf a întrebat:

Ce ia-ti face lu justin bieber daca ar venii in concert in Romania...sau ce ia-ti spune laughing (de curiozitate)

Răspuns Câştigător
| AikkoxD a răspuns:

Pai... Mi-as cheltui toti banii cumparandu-mi bilet in primul rand, as urca pe scena si m-as uita la el cu o fata de ingeras, as face ochii mari ca un catelus si i-as spune:
"Nenea Bibi, nu-i asa ca ai o ultima dorinta?" sau "Nenea Bibi, imi dai si mie un autograf?"
Apoi as face o fata de "criminala" sau de " devil " Si l-as lua de par si l-as arunca in multimea de fane care l-ar jupui de haine, numai sa-l atinga! I-as face apoi poze dezbracat si l-as posta pe internet.
Aaa da, si cu un slogan: "Sunt cel mai mare gay!" (sau ceva in genul ) si as decupa autograful de la el si l-as lipi acolo.
Adica: Sunt cel mai mare gay! Semnat: Justin Bieber

Acum de'... sa fim seriosi! Cine ar avea tupeul sa se duca sa-i spuna astea lui Justin Beaver? Da' macar ma distrez visand! laughing

10 răspunsuri:
| Jessica a răspuns:

Nu m-as duce la concertbig grin

| KeoAndrewDo a răspuns:

L-as spanzura big grin

| SummerSmile97 a răspuns:

Dacă ar veni în România i-aşi spune că:
-are o voce oribilă
-arată oribil :-& (părerea mea) big grin

Apoi aş arunca cu roşii in el şi l-aş împuşca! laughing

Raaalucaaa ^.^

| JaJe a răspuns:

Scot Kalashnikov, dupacare tintesc spre capul lui si tin apasat pe tragaci pana termin gloantele.

PS: As proceda la fel si pentru manelisti si rromi.

| sweettyyyy a răspuns:

Huh...multe`!
Dar le tin pentru mine`!

| Comeandtellmesomething a răspuns:

*cu o voce plictisita si dezinteresata*
-waw vine Jb in RO!

| AdamBlack a răspuns:

Ma innarmez cu legume stricate si imi consum degeaba banii ca sa iau un bilet VIP sa il pot impusca personal si dupa sa ii strivesc legumele in gura si il arunc pe scena! xD

| AppleHeadMJJ a răspuns:

Pai dau fuga la concert iau Avp-u sh cand pun ochiu in luneta curat tot de pe planeta smug so.ii dau Head-Shot. Holy Crap! Ce mama naibii cauta spalacitu asta pe scena.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...N`am nimic cu tipul dar mie antipatic si cred ca de ar veni in Romania ar ramane fara haine happy parerea meah

| qAnnnna a răspuns:

Ce cacatu meu aveti ma? Ce v-a facut JB? Pe bune mai terminati. Stiu ca are succes, da mai usor cu invidia ca o sa pocniti naibii. O dat dracu-n voi? Ia vedeti-va de borsu vostru.Nu va obliga nimeni sa fiti fani