Pai de pe un alt telefon nr care el sa nu l cunoasca pui pe altcineva care nu i cunoaste vocea..si se da drept eu stiu ce..de la politie sau de la banca ...sau daca i pe abonament ..sa vina sa si plateasca Factura ca sa acumulat o suma foarte mare. ceva de genul intelegi ..asta i am facut o eu unui bun prieten cu care nu mai vb de mult ..chiar nu mi a recunoscut vocea..si m-am dat drept ca sunt de la Cosmote..si ca are o suma mare de bani de plata. in caz ca nu vine ..trecem la procese..smd...ok?
Fraiereste-l sa se inscrie la vreun concurs si apoi creeaza pe calculator o scrisoare foarte oficiala prin care e anuntat ca a castigat, o bagi in plic, ii pui si vreo doua timbre si o pui in posta.Il lasi sa se entuziasmeze si vezi tu cand ii strici fericirea Treaba cu telefonul o stie toata lumea, nu prea mai crede nimeni.
Sau daca are iubita si face diverse chestii intime cu ea, scrie-i o scrisoare ca din partea ei cum ca e gravida si nu a avut curaj sa-i spun fata in fata si ca vrea sa pastreze copilul si ca i-a spus deja mamei ei si ai sa-l vezi cum transpira
Vlad272003 întreabă:
nevermind3322 întreabă: