| M3ntosana a întrebat:

Ce idei imi dati sa ma omor?happyNu ca mas omora, dar...natonguelaughing

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

De ce vrei sa creezi agitatie in randul userilor? De ce vrei sa atragi atentia apeland la o intrebare josnica? Nu uita, independent de orice factori externi, viata are prioritate. Aminteste-ti, nu tu ti-ai dat viata, prin urmare, nu ai dreptul sa ti-o iei. Dar ce-i cu gandirea aceasta infantila? Nu uita, viata este o lupta, cum iti asterni asa dormi! Cei ce se dau batuti, eu ii numesc lasi! Ar fi cazul sa-ti schimbi gandirea aceasta grandilocventa cu o gandire corecta.

43 răspunsuri:
| Grunwaldmantuitorul a răspuns:

O mana de ajutor,, scarfing

| Happy_8354 a răspuns:

Nici pentr cele mai mari probleme nu merita sa te omori
viata este plina de surprize bune si neplacute da asta e trebuie sa ne-o traim asa km ne-a lasat-o Dumnezeuwinking
mai gandeste-te

| 1235678907452352 a răspuns:

Sari pe geamlaughing

| Domnu Bogdan a răspuns:

Nu se merita nici sa te gandesti la moarte, dar sa te omori, nici daca suferi din dragoste, care e cel mai dureros sentiment.viate e inestimabila altii vor s'o aive sh tu nu o mai vrei, lasa gandurile rele sh mergi inainte kiss

| atat a răspuns:

Stiu eu cum big grin
violatul "big grin dred ca va merge dar ai grija cu cine o faci...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam doua kile'de palinca.Cind te trezesti esti nou nascuta, nu mai tii minte nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti recomand cartea "Manual de sinucidere pentru imbecili". Nu uita scrisoarea pentru cei dragi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am trecut si eu prin asta laughing.
Tigari, pastile, alcool, cola cu mentos, sinucidere de la etaj laughing), am incercat cu cola rolling on the floor) am baut cola si cand sa iau mentos mia tremurat mana si am zis ca nu am de ce sa fac prostia asta pentru ca sunt multe persoane care ma iubesc dar de care nu's eu constienta si nu as putea sa traiesc in liniste daca nu as fi cu ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi iti zic 3 cuvinte : Nu ai tupeuwinking!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avand in vedere kati au raspuns l intrebarea asta cu multe idei. poate te-ai omarat dejalaughing...eu zic sa iei pastile normale sau pastile cataleptice(sugereaza o moarte falsa, pur si simplu mori); ca sa te trezesti trebuie un antidot, dar daca nu il iei mori; asta ca sa nu te doara:acum srios, scuze ca iti zic da' esti o mare proasta, m rog, e viata ta, faci c vrei u cu eahappyhappytonguetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Injecteazati motorina in vene

| pudi a răspuns:

rolling on the floor
ce zici despre injunghiata cu o foarfecuta de unghii
... ce intrebare...laughing
mult noroc!

| Anutza11 a răspuns:

Taie-te cu lama asa am facut si eu, arunca-te de la balcon, du-te in fata masini etc.laughing sa nu faci nici o prostie mailaughing

| roxx_3101 a răspuns:

Idei ar fi multe.trebuie doar sa vrei