De ce vrei sa creezi agitatie in randul userilor? De ce vrei sa atragi atentia apeland la o intrebare josnica? Nu uita, independent de orice factori externi, viata are prioritate. Aminteste-ti, nu tu ti-ai dat viata, prin urmare, nu ai dreptul sa ti-o iei. Dar ce-i cu gandirea aceasta infantila? Nu uita, viata este o lupta, cum iti asterni asa dormi! Cei ce se dau batuti, eu ii numesc lasi! Ar fi cazul sa-ti schimbi gandirea aceasta grandilocventa cu o gandire corecta.
Nici pentr cele mai mari probleme nu merita sa te omori
viata este plina de surprize bune si neplacute da asta e trebuie sa ne-o traim asa km ne-a lasat-o Dumnezeu
mai gandeste-te
Nu se merita nici sa te gandesti la moarte, dar sa te omori, nici daca suferi din dragoste, care e cel mai dureros sentiment.viate e inestimabila altii vor s'o aive sh tu nu o mai vrei, lasa gandurile rele sh mergi inainte
Am trecut si eu prin asta .
Tigari, pastile, alcool, cola cu mentos, sinucidere de la etaj ), am incercat cu cola ) am baut cola si cand sa iau mentos mia tremurat mana si am zis ca nu am de ce sa fac prostia asta pentru ca sunt multe persoane care ma iubesc dar de care nu's eu constienta si nu as putea sa traiesc in liniste daca nu as fi cu ele.
Avand in vedere kati au raspuns l intrebarea asta cu multe idei. poate te-ai omarat deja...eu zic sa iei pastile normale sau pastile cataleptice(sugereaza o moarte falsa, pur si simplu mori); ca sa te trezesti trebuie un antidot, dar daca nu il iei mori; asta ca sa nu te doara:acum srios, scuze ca iti zic da' esti o mare proasta, m rog, e viata ta, faci c vrei u cu ea
ce zici despre injunghiata cu o foarfecuta de unghii
... ce intrebare...
mult noroc!
Taie-te cu lama asa am facut si eu, arunca-te de la balcon, du-te in fata masini etc. sa nu faci nici o prostie mai
anonim_4396 întreabă: