anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ie aia felatie? ca am vazut pe antena unu 2 proaste si se intrebau ce ie aia felatie si cica e ceva la vulcan nu stiu laughing stiu ca erea proaste...cica un vulcan poate sa faca o felatie laughing zicea ele...deci ce inseamna?

15 răspunsuri:
| yellowalien a răspuns:

Nu stiu cati ani ai tu si daca ar trebui sa-ti raspund la aceasta intrebare, dar in mod sigur vulcanii au eruptii, in nici un caz felatii tongue Deocamdata atat trebuie sa retii laughing

| m4them4tic a răspuns:

De fapt e un proces IN URMA caruia (ci nu prin care)anumite substante LICHIDE sunt eliminate din anumite corpuri(restul copy-paste de la Bentbig grin )

| den a răspuns:

Dupa ce scrii corect romaneste. o sa-ti raspund.

| dragosh a răspuns:

Pentru curiozitatea ta, felatie este sexul oral.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu cat de proaste erau alea, insa tu esti varza la gramatica.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Felatia e un proces prin care anumite substante ies din anumite corpuri solide. Acum du-te si fa o felatie cartii de romana, poate ies din ea niscaiva gramatica si ortografie si iti intra in cap. Felatie placuta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta cred ca-i desertul, dupa meniul alllinnei. Si cand te gandesti ca ea vroia sa treaca peste cina...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@furni-si cine ne ofera acest desert? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Enigma, alllinna, ca ea e cu meniul zilei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa e, tine de vulcanologie. Deci a zis bine vulcan. La felatie ca si la vulcani, cind se incinge prea tare, isbugneste, tisneste, se revarsa ca o lava laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bro, nu crezi ca ai fost prea explicit?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Furni, pai nu, mai era de spus, am fost succint rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca tiai dori ca un vulcan sa faca o felatie laughing
fierbinte treaba laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

M-ai intai invata sa scrii corect si dupa aceea pune intrebare!

| Razvy112 a răspuns:

Fii atent fetele cand isi freaca p... se spune ca se masturbeaza iar baieti cand dau la "laba" in termen stiintific fac felatie ai priceput?