| narcisa a întrebat:

Ce ii atrag pe baieti la o fata?

Răspuns Câştigător
| TeoPT a răspuns:

Fiecare baiat e altfel, poate unuia ii place ca fata sa aiba sani, poate unuia ii place ca fata sa aiba fund, poate unuia ii place ca fata sa se comporte frumos si chestii.

mie personal nu imi pasa daca o fata are sani sau nu, daca are fund sau nu.ma uit la chip, si la comportament.(cum se imbraca, gesturi, limbaj, chiar si grad de inteligenta, pentru ca nu ma voi intelege niciodata cu o toanta in toata puterea cuvantului)

aa. si fiecare baiat are preferintele lui: poate unuia ii plac brunetele, unuia blondele etc...

sfatul meu: Nu incerca sa pari altcineva doar ca sa incerci sa atragi un baiat. Daca e interesat de tine va veni el la tine. Trebuie doar sa fii tu insuti. succes.

10 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Depinde de la baiat la baiat! In cazul meu...fizicul,apoi caracterul! Cine spune.invers.cred ca minte!

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Depinde de baiat. Poate unul vrea o fata inalta sau poate unii adora fetele scunde. Poate unii vor o fata slabuta iar altii una cu mai multe forme.Chiar daca majoritatea neaga, toti se uita la fund si la sani, chiar daca asta nu e un motiv pentru care ar parasi o fata.Majoritatea sunt fermecati de zambetul unei fete, de ochii nostri, chiar si de roseata din obraji atunci cand ne intimidam.De asemenea, baietii iubesc fetele cu parul lung dar culoarea parului difera de la baiat la baiat. Unii iubesc fetele timide iar altii fetele mai indraznete care se joaca cu ei.Sunt fel si fel de baieti si cum noua ne plac lucruri diferite la baieti asa sunt si ei.winking

| nuamnuvreau a răspuns:

Depinde de baiatwinking

| bianca a răspuns:

Din cate am observat eu pe baieti ii intereseaza sanii si fundul in primul rand
dupa se uita la picioare si ce mai aveam noi pe acolo laughing

oh go on
oricum mai sunt si specii pe cale de disparitie care in primul rand ii intereseaza chipul, frumusetea interioara, inteligenta.

oricum fi tu insati! cine te place sa te placa asa cum esti tu.nu sa incerci sa pari altceva si sa nu ii placa asahappy

| Alex a răspuns:

Personalitatea ei, fidela, sincera, de treaba, draguta, vorbareata, de gasca, inteligenta, buna la suflet, cuminte. Sa aiba capul pe umeri si sa aiba bunului simt.

| nastita a răspuns:

Asta o stiu suta de % le place fetele sincere si destepte! frumusetea nu e cea mai impaortanta.
Doar niste rahati de baieti pot sa atraga atentia numai la asta!

| Pregnant a răspuns:

Pai pe mine ma atrage in primul rand chipul. Adica sa fie unul care sa-ti fie mai mare dragul sa te uiti. Apoi cum se comporta, iar daca are si forme e perfectbig grin

| JustShadows a răspuns:

Buna!happy Pai, ceea ce as putea sa-ti spun din propria experienta, ceea ce atrage un baiat la prima vedere este fizicul, nu spun ca daca nu arati frumos nu este atras de tine, doar ca in prima faza un baiat pur si simplu intoarce privirea cand... ochiului sau ii place ceea ce vede.
Daca baiatul respectiv incepe o conversatie cu o fata, atunci asteapta de la ea in primul rand, intelegere.
Chestiile pe care le asteapat toti baietii normalistraight facede la o fata sunt:intelegere, incredere, respect, simtul umorului, optimism, si alte lucruri care apar pe parcurs.
Daca ai vrea sa stii asa ca pentru tine ce atrage un baiat, atunci nu trebuie sa fie ceva maecanic, pur si simplu trebuie sa stii sa fi cu adevarat o fata!happySa fi tu insati si sa ai incredere in tine!
Ai grija de tine!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe baieti ii atraga:zambire, draguta, frumoasa, bogata, cuminte, amabila si desteapta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am un caz care nl va intelege nimeni...eu plac un baiat si eu cred ca si el ma place dar mereu ma respinge...ce sa fac?

Întrebări similare