| starsteaua1994 a întrebat:

Ce ii mai important, un prieten sau o iubita?thinking

Răspuns Câştigător
| Bubble a răspuns:

Iubitele mai vin...oh go on
Poate e chiar un prieten bun! nu are rost.Am patit si eu.[sunt fata]
Alege prietenul. 100%.happy

14 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Prieten.Nu as sta pe ganduri daca as avea de alesbig grin

| Silvia a răspuns:

Categoric, un prieten.

| Ana-Maria94 a răspuns:

Parerea mea este totusi ca un prieten, pentru ca daca iti pierzi prietenul din cauza iubiteai si apoi ea te pasaseste sau ma rog sa despartiti, ramai fara ama2 si dupa aia cum crezi ca e mai bine. ori cu 1 ori cu nici 1?

| Ana_6509 a răspuns:

Pentru mine e mai important un prieten.

| Oktavian a răspuns:

O iubita desigur!

| vykkusor a răspuns:

Eu in prieteni nu cred, nici macar nu cred ca exista...de aceea o iubita e mai importanta, ea poate sa-ti dea multe lucruri pe care prietenii nu o sa ti le dea niciodata.

| Lavy_4392 a răspuns:

Un prietenwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un prieten e mai important. Crede'mawinking. Eu am pierdut'o pe cea mai buna prietena din cauza unui baiatwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un prieten adevarat, nu poate sa iti devina iubit(doar daca esti travestit sau daca ai un prieten bun de gen diferit), pe cand un iubit iti este si prieten.
Dar daca ar fi sa aleg intre un iubit adevarat si un prieten adevarat, as renunta la amandoi deoarece doi oameni care ma pun in aceasta situatie, nu sunt ceea ce vreau eu.
Daca eu ar trebui sa iau decizia asta, fara sa imi fie impusa de unul dintre ei, as alege iubitul, bazandu-ma ca prietenul bun, la nevoie se cunoastewinking.

| silvium a răspuns:

Asculta piesa spike-sub papuc.srl

| anonim.kid a răspuns:

Un prieten!

| Luky_6032 a răspuns:

Un prieten cel mai sigur...lasa fetele sa-si vada de treaba lorwinking

| mytza020 a răspuns:

Si prieten si iubita, incearca sa te imparti, vb cu amandoi sa nu fii nevoit sa alegi.

| mihaela_6086 a răspuns:

Asta depinde de tine, de iubita si ce tip de prieten ai. o iubita iti poate oferi chiar si o viata alaturi de ea dar totodata si un prieten poate fi unul adevarat, depinde cum i alegi si cum sti sa-ti ti o relatie prieteneasca cu el. pentru mine e mai importanta ea dar acum depinde cum sti tu sa diferentiezi intre ei

Întrebări similare