Consider ca sarbatoarea asta importata (nu importanta, ci importata) nu ar trebui sa fie sarbatorita la noi. Insa, pentru ca este, si daruri se fac nu doar cu ocazia asta, iti spun ce cadouri dau eu cand vreau sa imi surprind jumatatea:
felicitari hand-made facute de mine, figurine tot hand-made, cu o anumita semnificatie (de exemplu, daca v-ati uitat impreuna la despicable me si i-a placut, poti sa ii dai/faci un minion). eu in general merg pe simboluri, pe obiecte la care am lucrat, caci acelea sunt pregatite special, nu cumparate de pe un raft si date la nimereala, cu probabilitatea ca inca jumatate dintre colegii sai sa primeasca acelasi lucru. Poti sa folosesti tehnica servetelului pe cani, pe hartii pe care sa scrii felicitari, etc, etc. Nu recomand parfumuri, geluri de dus si alte sanitare, pentru ca indica faptul ca ti-ar placea sa vina mai spalat la intalniri. Nu recomand nici obiecte scumpe - aparate foto sau gadgeturi, pentru ca sa zicem acum ai de unde sa ii faci asa un cadou, insa data viitoare va fi dezamagit daca primeste ceva mai simbolic, mai ieftin.
Bună!
Eu i-am cumpărat un cardigan din H & M, un gel de duş de la Avon pentru că miroase super bine şi i-am făcut o ramă foto, în care am adăugat un portret de al nostru, iar pe marginea ramei am pus 48 piese de puzzle pe care o să-i scriu motive pentru care-l iubesc (nu că ar fi doar atâtea) şi îi scriu : 50 de motive pentru care te iubesc. Într-un alt colţ o să-i scriu că n-a observat că-s doar 48 de piese şi că 2 sunt în sufletul meu: TE IUBESC.
Nu sunt de acord cu ce zice Skaytech. I-am luat parfumuri, geluri de duş şi tot felul de lucruri d-astea şi i-au plăcut foarte mult. Din punctul meu de vedere n-are nicio treabă igiena cu cadoul ăsta.
Când faci un cadou, trebuie să-l dăruieşti din suflet şi să fie primit cu drag şi nu contează cât dai dacă vezi că e pe gustul persoanei dragi. Nu a fost dezamăgit când i-am luat un alt obiect mai ieftin şi de fiecare dată i-am luat de cât mi-am permis.
Până la urmă nu stai cu cineva pentru un cadou.
O zi bună!
croissant întreabă: