| IDK98989823 a întrebat:

Ce îmi lipsește oare sa am mai mulți prieteni? Sunt de treaba dar poate puțin copilăros uneori. Când chem unele cunoștințe afara mă refuză mereu..Sau scriu"O sa vedem" și nu mai zic nimic după. Ce pot sa fac?

5 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Daca te evita nu sunt prietenii tai.

| dullcat a răspuns:

Buna.Cauta sa iti faci prieteni in alte circumstante diferite de propriul cartier sau scoala, de exemplu daca te inscrii la diverse activitati precum voluntariat? Ce zici? Cunostintele acestea ce inseamna mai exact? Daca ai zis asa mie imi dai destul de clar de inteles ca nu prea ii placi, altfel spuneai ca sunt amici sau chiar prieteni. Uneori chiar nu se poate sa fortezi aceste legaturi sociale.Da, e greu de acceptat asta, dar nu toti ne putem intelege intre noi.And that's okay!

| Hyperion7 a răspuns:

In general lumea nu prea are prieteni și nu că au ei o problema sau ceva,ci multi își fac prieteni bagandu-se in diferite anturaje (fumători, cu bani multi, care fac chestii etc) și nu cred că ți-ar plăcea să îți faci niste prieteni superficiali care te sapa și vând la spate sau vrei?big grin
In orice caz, caută prieteni in cercurile de oameni cu care împărtășești aceleași hobby-uri, pasiuni etc
Cum faci asta? Cauți grupuri de oameni
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca aproape toată lumea e cu nasul în telefon! Nu este vina, ești mai energic, mai nostalgic, mai doritor de noutate! Nu toți copiii sunt așa și de asta sunt respinși! Dar cu puțini prieteni este mai bine uneori nu îți face griji!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e vina ta deloc, sunt ei dependenti de prostii. Imi pare rau pentru asta, pe bune. E trist cum dependenta de tehnologie limiteaza activitatile intre oameni. Du-te in alte cartiere?