| Mini Roxi :x a întrebat:

Ce imi poate face la ginecolog daca merg. am 13 ani?
Ma dezbraca?

4 răspunsuri:
| maryana5 a răspuns:

Iti fura chiloteii laughing

@C&V wtf? :O

| Fifylici a răspuns:

Stai calma, eu la 11 am fost la ginecolog fiindca imi venea foarte mult si cu cheaguri de sange si ma tinea menstruatia 2 saptamani, dar a trecut.Si mie mi-a fost groaza cand mi-a zis sa ma dezbarc si sa ma urc pe masa aia si cand am mai vazut ca isi mai pune si manusi, imi venea sa mor de frica si rusine inca de 3 ori am fost. Daca inca esti virgina iti va s-ar putea sa iti introduca degetul in anus [funnd] si cu cealalta mana de va palpa in jurul ovarelor stiu ca e o senzatie nasoala sa iti bagi cineva degetul in fund dar...asta e si probabil ca iti va face si o ecografie abdominala asta mai mult ca sigur.Ideea ca nu ai de ce sa iti fie teama iti va fi un pic jena dar va trece si ai sa vezi ca iti va vorbi frumos mai ales ca esti copil si sunt mai grijuli cel putin cu mine asa a fost nu stia cum sa ma dedaceasca ca sa imi treca[bine dar o cunostea si pe mama ea fiind asistenta medicala dar mai ales ca am fost la aceiasi doctorita care acum 14 ani mama m-a nascut cu ajutorul ei].
Insanatosirea grabnica!

| Ioana1984 a răspuns:

Buna Roxi, ce sa-ti faca mai mama, depinde ce vizita iti face, poate numai vorbi si lamuri cu tine, sau poate iti face o ecografie pe burta, unde numai burta trebuie sa fie descoperita.Stai linistita nu cred ca la varsta ta deja se uita pe interior, repet, nu stiu pentru ce nelamuriri te duci la ginecolog.Noi femeile toata viata o sa avem de a face cu acel doctor, si eu am avut emotii si rusine cand am mers prima data dar trebuie sa te gandesti ca nu esti nici prima nici ultima pe care te vede.Asa ca ia inima in dinti si succes.

| KeepCalm a răspuns:

Iti baga mana`n fund si te`ntoarce pe doslaughing
Ce daca te dezbraca?hee hee ...Asa putin cat sa te apese pe burtaoh go on
Poate iti face un ecografhappy