E bun daca te tii de tehnica. Clasa a 9a si a10a or sa fie de cultua generala, cu mai multe obiecte, iar din a11a o sa incepi cu module exacte.
Si eu sunt la mecatronica. fac 2 ore de fizic pe sapt...am vreo 5 module+practica si din ce am inteles legat de informatician ai atestat doar pe partea de hardware.nu si soft...ai soft doar daca o sa continui cu o facultate
La primirea diplomei primesti competente profesionale cum ar fi:
-Utilizarea calculatorului si prelucrarea informatiei
-Planificarea si organizarea productiei/asigurarea calitatii
-Sisteme de transmitere a miscarii
-Sisteme si tehnologii de fabricatie
-Intretinere Planificata/Sisteme de automatizare
-Sisteme de actionare electrica/Circuite electrice
-Detectarea defectelor/Senzori si traductoare
-Sisteme mecatronice/Automate programabile
SI MULTE ALTELE.
Cu alte cuvinte esti calificat in aceste domenii...
Pfff
elctrician, mecanic, informatician, robotician, toate in unul, la liceu nu-i greu mai greu e cand te vei angaja si nu vei stii sa faci ceea ce esti calificat sa faci
si se castiga foarte bine un tehnician mecatronist poate incepe sa lucreze pe 1500$ si sa ajunga in 3 ani la 12000$ dar e si munca dificila trebuie sa repari roboti industriali nu gluma ca sa-ti castigi banii
Si eu m-am specializat, se bazeaza pe mecanica, electrotehnica, informatica, fizica. Nu prea stiu, dar cam la asta se refera.
Sall! Eu am diploma de tehnician mecatronist si nu stiu ce sa fac cu ea. Nu stiu cine ma poate angaja pe mine din moment ce nu am experienta.
Si eu am terminat acest prfil tehnician mecatrosnit da nu gasesti de munca cu diploma nimeni nu stie cu ce mananca meseria asta
asheehigh întreabă: