Ghiozdan...si eu am avut anul trecut geanta si era tare, dar nu merita sa te doara umerii doar ca sa arati tare. poti sa iti alegi si tu un ghiozdan ...de care iti place tie, dar iti spun cele cu printese nu sunt prea faine . oricum ghiozdan sa fie, daca nu o sa vezi ce o sa ti se intample.
Gentile se poarta mai nou, dar eu una iti recomand ghiozdanul pentru ca e mai usor cu el si o sa ai multe carti si caiete de carat in clasa a7-a, mai ales daca mergi pe jos la scoala.
Anul asta am avut geanta si aveam niste dureri ingrozitoare de spate asa ca prin decembrie imi luasem ghiozdan
Ghiozdan pentru ca il pui in spate si ai un echilibru, pe cand geanta aceea o porti pe umar si nu ofera o oarecare stabilitate.
Poti sa spui ca gentile sunt la moda si frumoase(si chiar sunt frumoase),dar sunt foaarte incomode, plus ca, daca geanta se tine pe un umar, risti sa-ti deformezi mai repede coloana decat cu un ghiozdan). Gandeste-te cand vei avea ore grele si trebuie sa cari cu tine tot biroul. Un ghiozdan e mai bun, poti sa duci cartile mai bine.
Ghiozdan-nu cred ca intr-o eganta iti vor incapea toate cartile de anul acesta
Multumesc la toti pentru raspunsurile sincere vas da la toti funad da n-am cum va multumesc din suflet
Iwanttodie întreabă:
anonim_4396 întreabă: