| valycraciun_7669 a întrebat:

Ce imi recomandati pentru un par cu volum fara matreata si sa nu mai imi cada vreau raspuns repede pls.

1 răspuns:
| smoothjoe a răspuns:

O alimentatie corecta in primul randwinking, pentru ca poti sa te dai cu si'de mii de creme si lotiuni degeaba daca nu mananci ce trebuie. Dupa ce iti rezolvi alimentatia, poti sa incerci niste suplimente nutritive ( cauta vitamina E in farmacii, de preferat farmacii "bio" sau naturiste-cat esti acolo poti s-o intrebi pe farmacista ca ea stie ce sa iti dea ca de aia a facut atatia ani de facultate). 2 Nu te spala foarte des -eu am parul lung pana peste umeri, si is baiat dupa cum observi la nume, si ma spal cam o data la 2-3 saptamani, nu este murdar deloc- pentru ca spalatul, oricat de bun ar fi samponul iti curata stratu ala de grasime de pe par, strat natural care e pus acolo de parul tau sa iti protejeze parul si ca sa il hraneasca. 3 nu te mai da cu tone de fixativ si, nu te mai vopsi des-daca se poate deloc- pentru ca fixativu astupa porii scalpului si de-aia iti sunt afectate radacinile, se rup firele de par si apare matreata, iar vopseaua-mai bine spus agentul oxidant- pur si simplu iti arde parul si pielea scalpului. orice culoare de par este frumoasa atata timp cat parul este sanatos( de fapt nu exista culoare mai frumoasa decat un par sanatos- poti sa il ai si carunt, daca este sanatos este minunat). Ca masca de par iti recomand o masca de par de la Kallos- o masca din placenta de bambus- o chestie alba intr-o cutie cilindrica transparenta scris cu verde pe ea, nu mai stiu daca e asa si acum( adica tot in formatul asta) dar daca nu au schimbat formula, iti recomand chestia aia pentru ca e grozava- se aplica dupa spalarea parului, stai jumatate de ora cu ea in cap apoi se clateste, si ce face e ca iti acopera parul cu un strat fin de grasime care nu se vede( as putea-o numi grasime care nu-i grasa) care iti protejeaza parul la fel ca si grasimea naturala a parului, numai ca nu arata urat(nespalat) ba chiar reduce din efectu ala nasol al spalarii( ai vazut ca uneori dupa ce te speli iti sta parul in toate directiile - asta ca nu mai are greutatea grasimii sale naturale si e foarte usor si il ia orice curent de aer)