| CowboyxD a întrebat:

Ce inaltime ar trebuie sa am la 15 ani si 8 luni ca la 18-20 de ani sa am 1.90-1.93m? Sunt Baiat. Am cam in jur de 1. 81mCred.

7 răspunsuri:
| EvaneSScence a răspuns:

Tu crezi ca aplici regula de 3 simpla la cresterea in inaltime?
Poti sa ai acum 1, 81 si atunci tot atat sau poti sa mai cresti inca cativa cm. Cine sa stie asta?

| CowboyxD explică (pentru EvaneSScence):

Ce vrei sa spui prin aceasta? Eu nu am crescut ca si altii repede...mam dezvoltat mai greu in inaltime...

| Sakhni_Eduard_1998 a răspuns:

Pai Evanesscence are dreptate ca asta depinde numai de corpul tau cat mai cresti, plus ca nu e nevoie sa ai 1.93 pe la 1 85 un baiat e la inaltimea ideala.
P.S. si mie eu sunt fan Evanescence

| CowboyxD explică (pentru Sakhni_Eduard_1998):

Dar dupa parerea ta pe la ce inaltime o sa ajung la 20 de ani?

| Sakhni_Eduard_1998 a răspuns (pentru CowboyxD):

Pai de unde sa stiu? Daca cresti greu poate ajungi si tu la 1 84 185 n-am de unde sa stiu.Depinde uni se inalta devreme si mai tarziu cresc mai putin, alti sunt mici pala la 15-16 ani si dupa aia isi dau drumul, depinde doar de organismul tau.

| CowboyxD explică (pentru Sakhni_Eduard_1998):

Mama are 1.64m si tata 1.83m. Nu am crescut repede timp de 4ani in jur de 30 cm...si am in jur de 66kg

| Sakhni_Eduard_1998 a răspuns (pentru CowboyxD):

Pai posibil sa nu mai cresti mult poate cu 2-3 cm mai inalt ca tatal tau dar nu e o stinta precisa, de fapt e chiar imprevizibil, poate nu o sa mai cresti mult dar se poate sa ajungi sa cresti dintrodata nu stiu.