Nu cred că o să ajungi la 1.90m. Dar fă handbal, înot şi ia-o mai uşor cu forţa.
Nu cred că o să ajungi la 1.90-1.93m. Dar poţi să te opreşti din creştere chiar acum. Eu am 1.80 şi de la 16 ani nu am mai crescut deloc.
Citi ani ai acum? si la 15 ani ce inaltime aveai? eu am gena tatalui el are in jur de 1.83-1.84m
În prezent am 22 de ani. La 15 ani aveam circa 1.75m.
Inseamna ca 185 e garantat...
Dar daca o sa ma apuc de alergat si de tractiuni la bara o sa ma ajute? de basket nu prea vreau ca am avut leziune la merisor
Nu trebuie să-ţi faci griji, eşti destul de înalt.1.90-1.93m deja se uită lumea la tine ca la felul 7. În general ăştia de peste 1.90 au mari probleme cu coloana. Nu trebuie să te îngrijorezi în privinţa asta. Mai creşti oricum.
Alergatul da, te ajută să mai creşti. Tracţiunile la bară nu cred.
Pur si simplu as vrea sa fiu mai inalt prietenii meu au toti in jur de 1.85-1.89m..si citeodata imi spun cas mic ...suntem de aceiasi virsta.Si cam ma jeneaza.
Îţi garantez eu, nu eşti deloc scund. O să mai creşti destul. Gândeşte-te că eu am mai făcut şi box 6 ani şi tot am mai crescut cu vreo 6 cm.
Am inceput sa beau mai multa apa sa maninc mai multe fructe(smochine, curmale, portocale, mere, banane...) si cum se topeste zapada vreau sa ma apuc de alergat cite 5-6km pe zi.
E bine, şi alimentaţia contează.
Sper că te-am ajutat.
Ce mai sfatu sa fac? dar nu basket...vara vreau sa ma apuc de inot 3zile pe saptsamina...dar dupa parerea ta cum crezi am sanse sa ajung la 1.90m?
Aceasta e ultima intrebare sapoi funda...
Nu cred că o să ajungi la 1.90m. Dar fă handbal, înot şi ia-o mai uşor cu forţa.
Fiecare crestem diferit boule, poat te opresti acum sau poate o sa cresti la 1.92. Realizesi ca, ca daca ai 1.92 esti mai mare ca majoritatea oameniilor ce o sa ii vezi intr-o zi?(adica ff inalt) barbatii au o inaltime medie de 1.75 si tu crezi ca pana la 22 de ani o sa ai 2.10. Daca te-ai maturizat mult pana acum o sa mai cresi (probabil) putin
CowboyxD întreabă:
Andrei67y5 întreabă: