| vladimir23 a întrebat:

Ce inseamna a iubi? Ce inseamna a suferi? ce inseamna dragoste? toate acestea au un rol important in viata noastra? si cum e sa iubesti cu adevarat?

Răspuns Câştigător
mlm
| mlm a răspuns:

Iubirea este atunci cind incetezi sa traiesti doar pentru tine si tot ceea ce ai mai bun sa daruiesti unei anumite persoane.Omul este o fiinta care sufera in permanenta:nasterea, devenirea, dragostea, crearea si moartea ne fac sa suferim, iar dragostea este atunci cind iubesti pe cineva, iar scopul tau este sa-l faci fericit, toate acestea au un rol important in viata fiecaruia, nu cred ca exista persoana care sa nu iubeasca, sa nu sufere sau sa nu iubeasca? Iubirea adevarata este atunci cind te daruiesti, cind ai sufletul curat, acea iubire o gasesti in tine, important este sa o simti si sa stii cui sa o daruiesti.

14 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Iubirea este un sentiment foarte important si in acelasi timp foarte placut.love struck Odata si odata toti simtim aces lucru.happy Este foarte greu sa pierzi dragostea unei persoane la care ti asa de mult.sad Iubirea adevarata este atunci cand ai face orice ti-ar sta in putinta pentru acea persoana.love struckIubirea este un element foarte important in viata unui om happylove struck

| ioanaa a răspuns:

Dragostea, suferinta fac parte din viata noastra, nu poti trece prin viata fara sa ai parte de ambele. Acum, fiecare are o definite diferita pentru dragoste.

| IIIx333III a răspuns:

Iubirea cuprinde toate sentimentele din lume. Gelozie, iubire, tristete, ranire, gandire, dor, amagire, simpatie, multe sentimente pe care le simti treptat. Fluturasi in stomac, nopti nedormite, clipe pe care nu ai vrea sa le mai traiesti vreodata, zambete, clipiri, priviri pe care nu ai vrea sa le uiti. Lucruri rele si bune. LUCRURI. Cum se poate ca niste lucruri simple sa formeze un lucru atat de mare. Defapt, scuzati-ma, dar iubirea nu se poate exprima printr-un cuvant. Nu este un lucru. Este o adunatura de cuvinte, puse intr-o cana si agitate cateva secunde. Aceasta este reteta iubirii. De multe ori simti ca iubirea nu exista, ca ea este formata din 5% lucruri bune si amintiri placute, si 95% din lucruri care te fac sa suferi. Desi de multe ori este asa, baiatul/fata care te uy\\iubeste cu adevarat nu o sa te faca sa suferi mai mult de 5%, iar 95% iti va arata iubire, ceea ce compenseaza. Sau, daca va face greseala sa te raneasca, daca te iubeste cu adevarat se va intoarce la tine. Iubirea este ceva unic, dar nu este unic la o singura persoana. Este unica pentru doua persoane. Doua persoane cu o poveste care nu i se va repeta niciunui om in lume. Desi exista acele "tipare" din filme, ele niciodata nu sunt si nu vor fi si nu au fost la fel. Pur si simplu simti ceva in momentul 1, iar in momentul 2 il poti simti mai puternic, sau nu il mai poti simti. Este un joc periculos, care merge jucat DOAR in doua persoane.

Nu este teorie de pe net, este din sufletul meu. Faptul ca m-am despartit de persoana pe care o iubeam cel mai mult si pentru care as fi facut orice m-a demoralizat. Cat am stat si am scris raspunsul pentru tine am stat si m-am gandit ce am simtit pentru EL.

Si am ajuns la concluzia asta: chiar daca nu o sa ii mai spui niciodata "iubitule" unui baiat, daca l-ai iubit cu adevarat il vei iubi mereu, chiar daca vrei vrea sa il uiti nu vei putea, asta este adevarul! Asta inseamna iubirea adevarata pentru mine!

| Zoombe3 a răspuns:

Tema la religie sau ce?

| AllenTJ a răspuns:

Haha "zoomb3" rolling on the floor. Vladimir trebuie sa vezi cu ochii taiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer nu stiu ce inseamna sa iubesti cu adevarat sau cel putin asa cred, dar am suferit mult pentru anumite persoane din viata mea si intr-un final s-a dovedit ca nu meritau... uite o chestie pe care eu ma scris-o:,, Dragostea este un sentiment frumos.Atunci cand realizezi ca te-ai indragostit te cuprinde o bucurie nestapanita si simti ca prinzi aripi, dar cand cel pe care il iubesti este departe de tine dragostea se transforma in cea mai cumplita boala de pe Pamant.Aripile iti cad si odata cu ele cazi si tu...cazi intr-o lume lipsita de culoare...intr-o lume in alb si negru, iar in sufletul tau e toamna si ploua...ploua cu lacrimi''. Este putin cam banalablushing big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aiubi inseamna a accepta sa suferi din nou

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Thoamneeee. a iubi e ceva extraordinar. a suferi.sufletul se sfasie.nu mai poti trai in pace.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numa cei care nu au iubit nu vor stii ce ìnseamnà suferintzà

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A iubi e foatre frumos, dar si suferi dupa aia...merita sa iubesti, si mai ales sa inveti ceva din cele intamplate!

| iana a răspuns:

A iubi inseamna a trai... a suferi inseamna a iubi... ele sunt legate intre ele...aceste sentimente fac parte din viata noastra... oricum vrei nu vrei, oricum fiecare fiinta trece prin aceste... sunt trairi la maximum, la limita...

| anutza_2017 a răspuns:

A iubi este cel mai frumos sentiment dupa pamant simti ca zbori dar fara aripi dar este si cel mai dureros am trecut prin asta

| janbivol a răspuns:

A iubi inseamna a te indragosti de o persoana la care tii cel mai mult, o persoana de care ai nevoie tota viata, pe care no poti uita o perioada indelungata de timp uneori chiar toata viata

| nadiuzza a răspuns:

A iubi inseamna a darui iubire, a suferi inseamna a iubi, dragostea este un sentiment unic, acestea au cel mai important rol in viata noastra, a iubi cu adevarat inseamna a te respecta reciproc si a te sustine reciproc