Ar fi mai multe cauze. Cea mai simpla e ca probabil nu se simta atrasa de tine. Poate te place ca prieten, ii place sa stea de vorba cu tine, dar simte ca nu ar putea fi mai mult de atat. Ori nu te cunoaste destul de bine si crede ca esti altfel si ca nu v-ati potrivi. In cazul asta fetita ar putea sa aiba de pierdut, ca poate esti mai bun decat isi imagineaza ea. Daca ramaneti amici nu-i un capat de lume, sa stii, mai ramane o portita deschisa. Asta inseamna ca probabil veti mai avea tangente si ca ii mai ramane timp sa realizeze ca a gresit spunandu-ti ca vrea sa fiti doar amici.
Eeeei si daca nu se trezeste la realitate, pierdearea ei! Tu sa fii sanatos! Are balta pestoaice destule!
In 90% din cazuri inseamna:
Nu te iubesc si nici nu te simpatizez si nici nu vreau sa incerc sa fim iubiti dar nu vreau sa te simti jignit asa ca o sa zic ca vreau sa fim doar amici.
Astea sunt prosteli de copii trage ti o masina tare umpleti portofelu cu bani si sa vezi ca te iubeste cum nu a mai iubit pe nimeni in viata ei ...cauta ti alta bafta
Ori nu e pregatit de altceva mai mult decat o relatie de prietenie, ori te crde mai mult pritetna lui decat iubita, ori alre alta iubita.eu am citit chestiile astea, nu stiu daca ar mai fi...
Nu-i vb ca nu-i place d u... dar se simte mai bine in preajma ta ca amik, nu vrea sa complice situatia si...probabil.nu te poate vedea decat ca pe un amik, ...mentionez...NU INSEAMNA K NU-I PLACE DE TINE!
Probabil ca nu este atrasa de tine. dar oricum se poate sa te placa doar ca amic si probabil nu vrea sa strice prietenia dintre voi...sau are deja un prieten
Multumesc ca mi-ai dat raspuns castigator!
In cazul in care cei doi sunt prieteni buni cred ca problema e ca nu s-a gandit inca la posibilitatea de a fi mai mult decat amici. Pur si simplu nu isi poate imagina cum ar fi sa fie cu tine. I se pare ciudat. Am trtecut si eu printr-o situatie asemanatoare mai demult. Nu aveam nimic cu baiatul, era ok, dar nu mi e parea ca ne-am potrivi intr-o relatie.
Eu zic sa nu te mai gandesti la asta. Poate veti fi impreuna la momentul potrivit. Daca nu... pur si simplu n-a fost sa fie. Toate lucrurile se intampla cu un motiv.
Sau mai exista o varianta, fie ca fata vrea sa vada pana unde esti dispus sa luptzi pentru ea!multi cand aud aceste cuv se simt descurajatzi.sa fiti amici e ceva extraordinar. dar cel putin eu cand am primit astfel de raspunsuri n-am luat-o personal ci am luptat mai departe.si rezultatele sau vaz la sfarsit.deci pozitive aceasta e parerea mea.va multumesc