Mai întâi să-ţi răspund la faza cu zilele babelor. Se spune că aşa cum va fi vremea de baba ta, aşa va fi norocul tău pe parcursul anului sau ceva de genu'. Aceste zile ţin de pe 1 până pe 9 martie şi se calculează adunând cifrele zilei tale de naştere. Dacă ziua ta de naştere are o singură cifră, atunci baba ta va fi în ziua aia (de exemplu: dacă te-ai născut într-o zi de 8, atunci baba ta e pe 8 martie). Dacă ziua ta de naştere are 2 cifre, atunci le aduni şi obţii ziua babei tale.La tine am văzut că eşti născută pe 19, deci 1 + 9 = 10 şi 1 + 0 = 1, deci baba ta a fost pe 1 martie.Eu-s pe 16, deci 1 + 6 = 7, deci baba mea a fost pe 7 martie.
Şi cu fostul...eh,bine,băieţii sunt greu de înţeles la vârsta noastră, nici ei nu ştiu ce vor, după cum observi şi tu.Nu cred că are ceva cu tine,ci doar nu este hotărât,nu ştie nici el ce vrea de la tine, poate că vrea să mai fiţi împreună dar nu ştie cum să-ţi spună.Şi dacă se uita la tine când te luai de una poate o făcea pentru că te vedea supărată.Ţi-am zis, dacă după aia te face să te simţi prost e pentru că nici el nu prea ştie ce vrea. Poate el crede că nu-l mai placi şi face toate astea ca să se răzbune. Acum nu ştiu ce să-ţi zic concret că nu am fost acolo să văd clar ce se întâmplă dar eu cred că tot mai are ceva sentimente pentru tine dar nu ştie cum să-ţi spună.