anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna cand un baiat ii da unei fete ador pe Facebook la doua poze?

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Singurul lucru bun la intrebarile astea sunt raspunsurile laughing)))

| darrio2007 a răspuns:

Depinde ce era in poze. Daca isi arăta nurii, ii place.

| RAY a răspuns:

Se viseaza in vaginul tau umed si fierbinte )))))))))))) la cum ai scris ai temperatura corpului peste 100 de grade

suntserios
| suntserios a răspuns:

Inseamna ca la la 3 lea ador te mariti cu el

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Te simpatizează.
http://imgur.com/a/yUnkxDO

| ngllllll a răspuns:

Mama ce raspunsuri rautacioase, desi au si un pic de adevar. Inseamna ca te place și ca i-ai castigat atentia. Insa mare grija sa nu se folosească de tine. Sexul nu e o dovata ca il iubesti si ai face orice pentru el. Este doar o dovada de prostie si naivitate. Poate foarte frumos sa profite de slabiciunea ta si sa... faca ce au zis ceilalti de aici, sex de toate felurile, manipulare, sa iti ceara poze nud, apoi sa te santajeze(sextortion). Asa ca mare grija. Toate pana la sex. Succes!

| anonim_4396 explică (pentru ngllllll):

Păi faza nașpa e ca nu ma refeream la mine... e un băiat de care imi place si il credeam cuminte, si nu dădea like-uri la fete. Dădea de mai demult, dar un timp s-a oprit. Si niciodată nu dăduse ador, acum a dat ador la mai multe poze ale unei singure fete, care spre deosebire de el e cu mult mai proasta, a intrat la liceu cu media 2, băiatul cu media 8 si ceva, iar eu tot cu 8 si ceva, asa ca nu stiu de ce s-ar uita la ea. Si de aceea voiam să știu dacă pentru baieti chiar inseamna ceva cand dau ador unei fete, sau dau doar asa. Ma mai gândeam ca i-a dat doar pentru ca probabil îl pune, sau îl pune prietenul lui cel mai bun, pentru ca prietenul lui ii da acelei fete la toate pozele ador...

| ngllllll a răspuns (pentru anonim_4396):

Media la bac nu arata si inima. Sunt profesori universitari cu 0 inima, psihopati. Cel mai bine e sa ii spui baiatului ce simti.

| Mazzenine a răspuns:

L-a afectat profund vascular postarea acelei fete si doreste sa intretina relatii de mai multe tipuri cu individa feminina.

| Oamdecal a răspuns:

Vrea s-o duca la produs in Italia.

| anonim_4396 explică (pentru Oamdecal):

Mor, sa stii ca are rude acolo baiatu' happy

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Super,deci clar te trimite la produs )))))))))))