Poate nu vrea sa se simta "singur" fata de tine, vrea sa para ca e placut de persoane din jurul lui si ca e superior, dar poate nu e cum am zis eu. Daca ai "auzit" ca te place, de ce trebuie sa astepti sa faca primul pas, daca el e timid? Mai timid ca tine poate. Oricum, ori incerci sa vorbesti cu el, ori ramai cu gandurile astea care le ai acum despre acel baiat. Gandeste-te bine ce faci. In primul rand sa cunosti baiatul, ca sa nu fie unu dintre rebeli ce sta cu o fata nu stiu cat timp, si apoi o lasa ca s-a saturat de ea. Asa e viata.
Ii place fata, sau e iubita lui, sau vrea sa faca geloasa o alta fata din lista de mess
Nu neaparat inseamna ca e prietena lui, doar o amica sau sa ii faca ciuda la o fata.
Pai mie imi cam place de acel baiat iar multi prieteni sunt convinsi ca si lui ii place de mine si...
Sa stii ca l-am intrebat dar nu mi-a raspuns eu l-am intrebat pe messengersi l-am intrebat ce fete ii plac la care el a zis ca multe fete nu is genul lui
Stai linistita, intr-o buna zi vei intalni unu care o sa te iubeasca si sa aiba grija de tine. E bine ca nu te-a ales pe tine. Uite, ai zis ca ii plac multe fete, asta inseamna ca el nu va fi multumit sa fie cu o fata, ci cu mai multe fete in acelasi timp, asta inseamna ca el e un pervers, tradator. Ai rabdare, ca timpul le rezolva pe toate. Nimic nu e intamplator in viata.
P.S.: cati ani ai?
14 si si el are 14
Pai el in pauze se uita dupa mine si aproape jumatate din clasa lau vazut ca se uita la mine..si incearca sa ma priveasca in ochii
Oo, mai ai mult timp
Tu ce crezi ca a pus poza aia ca sa ma faca geloasa?
Incearca sa fii indiferenta, sa nu-l mai bagi in seama o perioada, ca asa il aproprii mai mult spre tine. Vezi cum o sa-l lovesti la "corazon" daca faci asa. (daca e chiar innebunit dupa tine)
Mersi mult de sfat:*
Poate sa fie si asta, nu pot sa spun, pentru ca nu stiu.
Nu conteaza mersii oricum:*
Poate nu vrea sa se simta "singur" fata de tine, vrea sa para ca e placut de persoane din jurul lui si ca e superior, dar poate nu e cum am zis eu. Daca ai "auzit" ca te place, de ce trebuie sa astepti sa faca primul pas, daca el e timid? Mai timid ca tine poate. Oricum, ori incerci sa vorbesti cu el, ori ramai cu gandurile astea care le ai acum despre acel baiat. Gandeste-te bine ce faci. In primul rand sa cunosti baiatul, ca sa nu fie unu dintre rebeli ce sta cu o fata nu stiu cat timp, si apoi o lasa ca s-a saturat de ea. Asa e viata.
anonim_4396 întreabă:
patrizia696 întreabă: