BUna, mai mult ca sigur te place acel tip... spun asta pentru ca nu cred ca ar avea de ce sa iti ocoleasca privirea daca nu te-ar placea, s-ar comporta normal dar asa.ma pune pe ganduri. Exista si posibilitatea ca el sa fie foarte timid in general sau in preajma fetelor, trebuie sa iti dai tu seama daca te placea sau nu si dupa alte semne, dar poate te place din moment ce nu se uita in ochii tai, poate il intimidezi.
Probabil te considera draguta sau poate este mai timid. Eu stiu ca inainte cand eram foarte timid nu puteam privi nici o fata in ochi. De obicei poti privi in ochi pesoanele care iti sunt indiferente. Mie mi s-a intamplat chestia asta ieri si a fost destul de aiurea. Nu am mai patit asta de mult
Nu nu e timid asta sigur pentru ca il cunosc de mult timp si pana acum o perioada se putea uita la mine
Mie mi se pare lipsa de respect treaba asta.Eu vorbesc cu tine si tu te uiti in jos, pe masa, sub masa etc.Asta inseamna ori ca e foarte timid si place ori ca ce spui tu nu il intreseaza. Oricum ar fi, cel mai bine sa privesti in ochi omul cand vorbeste cu tine, ca sa simta ca e pe aceeasi lungime de unda cu tine
Ii place de tine... sau poate e prea timid
desi din cate ai spus cred ca te place
Pai. exista 2 variante : 1. baiatul te place si nu vrea sa se dea de gol.
sau 2. pur si simplu nu are nici un motiv sa se uite in ochii tai.
dar cred ca prima ar fi cea plauzibila.