| HySpear a întrebat:

Ce inseamna cand un baiat se uita la tine, cateva secunde si dupa se uita altundeva, si asta face cand rade sau, nu stiu, cum ar fi :daca joaca fotbal... da gol, si dupa se uita la mine cateva secunde si dupa continua sa joace? sau joci ceva, gen v-ati ascunselea, te ascundeai cu el, te prinde...si numara el pentru tine?

5 răspunsuri:
| DiavolitzaZambesteLaAparat a răspuns:

POI DAK SE UITA LA U IN TIMP CE RADE eu am impresia ca isi bate joc,.dar restul chestiilor cum ar fi ca numara el. foarte frumos din parte lui. poate te placesmugbig grin:Xkiss

| WTFuck a răspuns:

Avem un triunghi amoros e clar te place, e nebun dupa tine am patit si eu vrea sa nu fie prea evident, mai misterios nu o spune pe fata dca i-ai da atentie ar vorbi cu tine fara probleme si dupa ce va mai cunoasteti iti va spune ce simte cu adevarat nu vrea sa para disperat vrea sa ajunga la inima ta prin tacere dar depinde dca il placi si u ...ca e clar ca el te place big grin sper ca te-am ajutat kiss

| HySpear explică:

@diavolitza: adica cand zice o gluma sau ceva...ii fericit rolling on the floor nu stiu cum sa explic blushing thinking nu cred ca-si bate joc de mine... poate vrea sa-mi vada reactia

| pwp a răspuns:

Cred ca te place happy
tu il placi?

| Sophie90 a răspuns:

Cred ca e vorba despre putina chimie big grin