| Alexys2611 a întrebat:

Ce inseamna cand un baiat spune ca "ar fii fain sa poti controla pe cineva cum vrei, sa sa iti fie sclav"? Poate sa se refere ca ii plac fetele pe care le poate controla?

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Buna! Eu unul sunt baiat si cred ca iti pot raspunde oarecum la aceasta intrebare.
Depinde foarte mult de varsta baiatului...
Pentru mine ce a spus acest baiat pare un lucru oarecum copilaros, cel mai probabil s-a gandit sa controleze pe cineva asa, ca pe un caracter dintr-un joc online sau ceva de genul. Uita-te la jocul GTA, eu unul cred ca baiatul s-a gandit la jocul acela sau ceva de genul cand a spus asta, s-a gandit cum ar fi daca ai putea sa controlezi pe cineva in viata reala.
Mi se pare o idee copilaroasa...nu a insinuat nimic.

Totusi, se poate ca acel baiat sa aiba o varsta ceva mai mare decat credem noi___in acest caz sunt de parere ca s-a gandit cum ar fi daca cei din jur ar fi sclavii sai, daca ar putea sa controleze pe toata lumea, mai ales fetele, daca ar avea voie sa faca orice...Totusi,mie nu mi se pare ca este un baiat mare asa ca merg pe prima varianta.
Cred ca a spus asta doar pentru ca este prost de gura, nu pentru a insinua neaparat ceva anume.
Este doar parerea mea.
Bafta!

3 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Depinde de discutia pe care o aveati voi doi la momentul respectiv. Poate baiatul joaca prea multe jocuri RPG sau poate a spus doar ce a gandit. Ignora ce a zis ca nu cred ca s-a referit la fetele usor de controlat. Oricum gandirea asta o aveam eu la varsta de 12-13 ani deci baiatul pare imatur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de context. Urata gandire oricum.

| ksuper31 a răspuns:

Ce-ar fi sa-l intrebi pe el? Vorbeste cu el, nu cu noi!
Gotta say: nu cred ca va potriviti...