E o prostie, probabil asa e limbajul lor ca sa faca sex, dar fii sigura ca un om intreg la minte nu face asa ceva.
Asta e un limbaj mai vechi care se floseste in mare parte la discoteca/bar/clubE asa cum ti-a spus prietena ta, asta daca il da intetionatStiu ca pentru multi e penibil, dar asa e(cica)
Depinde ca sunt doua mituri despre asta. unii zic ca ar face sex cu tine alti ca te injura
Sunteti cu totii niste tampiti. Inseamna ca e vant afara si ca fumul mai 'zboara' stii. Si mie mi se intampla des. Mai dati-va-n kacat
...eu citisem undeva ca gestul,in fapt,obisnuiau candva sa-l faca damele,si cred ca era o chestie ieftina,care de aceea a si cam disparut; aud acum ca au preluat-o barbatii; parerea mea ca e nepoliticos,si nu inseamna nimic; si e si riscant; de obicei barbatii,cand fumeaza pe strada,mai si scuipa; ceea ce inseamna ca data viitoare trebuie' sa fii atenta sa nu faca un gest reflex, si dupa ce sufla fumul inspre tine, sa-i scape-fereasca sfantu'!- si ...altceva!
Am vazut in mai multe filme vechi si in Romania ca te trateaza doar ca pe o curva si da chiar asta inseamna, nu ca t eplace doar simte nevoia de a te culca cu cineva, si asta e pentru ca e cam nesimtit adica cine mai face asta ...praktik te face curva
Personal l-as plesnii[o] pe dobitocul/dobitoaca care isi permite sa-mi sufle toxinele in fata.
Varianta a doua cade fara discutie; unde ai vazut tu un baiat sa injure o fata? sa fim seriosi!