Nu cred că e vorba că nu o place Gândește-te că în felul ăsta ar proceda majoritatea bărbaților, atunci când vor să facă geloasă o femeie, și după cum observ, cred că ești geloasă
De-obicei bărbații acționează fără să gândească, ei nu sunt la fel de raționali, ca noi, femeile. E bine totuși să încerci să le înțelegi modul de gândire, poate fi interesant.
Dacă ești într-o situația în care un bărbat îți face în ciudă cu alte femei, atunci îți sugerez să vorbești cu el, depinde în ce relație sunteți voi(prietenie sau mai mult de-atât) și depinde ce simți tu pentru el, dar din moment ce ai sentimente de gelozie, înseamnă că acea persoană contează câtuși de puțin pentru tine.
Fii sinceră, vorbește!
Sper că te-am ajutat.
Imi place mult de el..si si-a dat seama...sunt geloasa cand glumeste cu alte fete etc.dar acuma am incercat sa nu mai fiu ci sa zambesc.
Ma bucur să aud asta! Totusi, el aflând ce simți tu, nu a reacționat în nici un fel?
Eu simt ceva...cand suntem intr-un grup de prieteni atunci vorbeste cu mine frumos, ma priveste, etc.dar cand nu mai este in grupul nostru cand e pe strada, la scoala pe hol...simt ca se fereste de mine.ma evita.
Îmi dau seama că aflându-se într-un grup de prieteni se simte altfel. Există posibilitatea să nu aibă curajul să-ți vorbească când sunteți numai voi doi. Gândește-te puțin, ar putea exista posibilitatea ca și el să te placă, fără să știi.
anonim_4396 întreabă:
Elly7890 întreabă:
Rebeca21121 întreabă: