| Itdpp958 a întrebat:

Ce inseamna cand visezi ca te săruți cu un coleg de clasa. Eu am visat ca eram in pauza de la liceu pe o banca cu el și ma uitam în alta parte, iar acesta mi-a întors capul cu mana ca să ma uit la el și m-a sărutat, dar era un sărut lung și nu voia sa mi dea drumul. Senzația era plăcută, dar după mi-a zis, nu mai știu exact cuvintele, dar mi-a zis ca el nu ma place și nu se simte atras de mine. Eu nu știu dacă îl plac, dar nu cred. Înainte se baga în seama cu mine, dar de câteva săptămâni se face ca nu ma observa, de parca sunt o fantoma. Poate ca acest lucru se datorează faptului ca ceilalți colegi au făcut mișto de el ptc stătea în banca cu mine și se gândeau ca gen sa fim un cuplu sau ceva de genu, nu știu cum sa explic, dar el cu siguranță nu avea intențiile acestea

4 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Probabil te-ai gandit la colegul tau si de aceea l-ai visat, nu lua in seama visele pentru ca sunt simple manifestari ale sub constientului si tine cont de realitatea actuala, cel mai probabil ii e frica de glumele colegilor la adresa voastra si de aceea te ignora.

| Violleta2022 a răspuns:

Stai linistita ca nu inseamna absolut nimic, nici macar nu se adeversesc, fiindca sunt doar vise de noapte, care dimineata dispar.

| Oprealiviu a răspuns:

înseamnă că tu chiar te gândești la asta în fiecare zi