Inseamna ca pur si simplu mintea ia o ia razna. Pur si simplu iti imaginezi scenarii in inconstient. Nu iti fa griji. Pur si simplu te-ai gandit mult la aceea persoana, poate iti e draga si iti e teama sa nu o pierzi.
De obicei visele sunt invers, dar conteaza si partea din noapte in care visezi, daca visezi noaptea tarziu inseamna ca se va intampla, daca visezi, dimineata inseamna ca nu se va intampla.
Sunt doar vise, nu esti vreo vrajitoare care sa prezici prin visul tau ca va muri persoana respectiva, nu te mai gandi la acel vis ca sa stai cu frica.
De obicei cand visezi o persoana de rau. e bine cica i`a murit moartea e bine stai linistita
Nu stiu poate ca vei trai mai mult... da iti zic eu sa nu crezi in vise ca sunt doar vise
Inseamna ca te-ai gandit la persoana aia si te-ai uitat noaptea la un film horror
google.ro -> dictioanr de vise
Sincer eu am tinut la o persoana foarte mult ce acum ii in ceruri, chiar imi doream sa fiu langa ea, am fost mia demult si un timp am rupt legatura...si anul trecut o murit,si pot zice ca si acum ma mai gandesc la ea mult,si aseara am visato ca ma saruta, ce sa fie oare, din cauza ca mi dor de ea? sau o fi altceva ?
Mariuta_Mirela_1976 întreabă:
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: