Cica daca visezi ca persoana iubita te mangaie cei avea un eveniment placut in viata
Sincer Mi s-a intamplat!
Salut. dupa cum a spus si Dodo "Daca iti visezi iubitul inseamna ca esti nesigura de relatia voastra am gasit pe google" sa luam un exemplu am vazut ceva mai jos un comentariu "ce inseamna cand visezi ca iubitul tau te insala sau iti spune ca nu mai vrea sa fiti impreuna?" haide-ti sa tinem cont ca creierul nu se odihneste si subconstientul lucreaza in timpul somnului se activeaza aceleasi regiuni ale creierului care au fost active in timpul evenimentelor traite in timpul zilei (atunci cand nu dormi) iar atunci cand in sinea ta simti aceea frica de a nu-ti pierde iubitul asta este un eveniment trait in timpul zilei (atunci cand nu dormi). mai pe scurt. daca visezi ceva este pentru ca asa ai antrenat tu creierul sa viseze. in alte cazuri spre exemplu din punct de vedere religios visele pot venii de la ala rau cu codita pot venii de la doamne doamne sau pot fii pur si simplu... vise.
Pai si eu am visat de multe ori fata pe caare o placeam foarte mult, iar peste cateva zile am devenit un cuplu:X.
Serios? Ce bine ar fi sa se adeverească și la mine! Însă nu cred.
Eu am visat cu un baiat de care m-am indragostit ca eram un cuplu si ca stateam impreuna cu familia mea
Si eu la fel.numa k ii vb de o fata nu de un baiat.