De Crăciun toate lucrurile simple ți se par frumoase. Colindele îți încântă sufletul, oamenii par mult mai buni, mai prietenoși, mai darnici. Crăciunul e o sărbătoare frumoasă, ce îți încălzește inima!
De la noul an am mult așteptări, și chiar vreau să fie mult mai bun decât acest an! Sinceră să fiu, anul 2013 a fost un an destul de prietenos, un an drăguț, în care mi-am dat seama ce înseamnă cu adevărat oamenii. De la noul an, vreau exact opusul la ce mi-am dorit pentru acest an. Vreau să renunț la partea mea rece, vreau să-mi fac prieteni, mulți și falși, vreau să nu mai fiu un anonim stupid, ci o persoană ce schimbă oamenii, să fiu o persoană ce îi ajută pe ceilalți!
An perfect? Nu există așa ceva! Anul ce te va face mereu să zâmbești, e acel an în care totul pare să meargă bine! E acel an în care descoperi că ești iubită, că ai prieteni, că ai un scop în viață!
Foarte frumos raspunsul tau!
Craciunul...pai de Craciun familia se strange la masa, facem cadouri, primim cadouri, suntem impreuna, bem vin fiert, ne uitam la filme de familie, suntem relaxati, nu ne gandim la probleme...
Si ce astepti de la noul an? vrei sa schimbi ceva in viata ta sau o s-o lasi la fel, vei face schimbari?
1.Ador sentimentul de implinire, iar asta simt eu de Craciun.Ador sa ma bucur alaturi de familie, de prieteni ador sa fiu vesela si eu candva.
2.Astept sa-mi repar notele mele groasnice, astept sa ma intrec, sa nu-i mai cauzez probleme mamei si ca ea sa nu mai aiba probleme cu banii.
3. Daca va fi un an in care sa fiu vesela va fi cem mai frumos si mai perfect pentru mine.
Vreau sa fac mai multe lucruri bune in anul care vine, vreau sa nu imi mai supar atat de repede parintii si prietenii , vreau sa gasesc o persoana care sa ma faca fericita. Mai am si alte dorinte, dar nu imi vin acum in minte
Craciunul inseamna, pentru mine, un nou inceput. Craciunul este ziua in care s-au nascut Mantuitorul, o zi de care trebuie sa ne bucuram si sa daruim mai mult decat sa primim. Craciunul este o sarbatoare a bucuriei. Ce astept in noul an este sa imi indeplinesc toate visele si sa fiu fericita alaturi de familie, de prieteni si poate de un iubit. Un an perfect ar trebuie sa fie unul fara tristete, doar cu multe bucurii marunte, dar pe care sa ti le amintesti mereu. O zi buna!
Marius339 întreabă: