O tipa care nu pune mana pe nimic murdar tipa rau daca vede ceva scarbos, uneori se pierde in lumea ei in care e o printesa rasfatata si ii crede pe toti sclavi ei, gesticuleaza muuuuuult, nu accepta transportul in comun ei ii trebuie o limuzina altfel se face gaura in cer, zice:" Yac!" si "Bleah" si"Yuuu!" :-&, e f. enervanta, ii critica pe toti in privinta hainelor lor deoarece hainele ei sunt "perfecte" si singuri demni de ai fi prieteni sunt fitoasele ca ea, ei nu ii plac baieti, baietilor le place de ea.
Si in unele cazuri e si analfabeta.
O fitoasa? De ce nu un fitos?
O persoana cu fite nu poate renunta la orgoliul material. Daca nu i se cumpara ceea ce doreste incepe cu plansul, cu tampenile sale. De asemenea, putem considera fitoasa persoana care nu renunta la dorintele ei, dar aici exista si parti bune precum,, ambitia``.
Buna, asa dupa mine o fitoasa e o persoana care nu isi vede lungul nasului, care se crede cea mai frumoasa, cea mai desteapta si ii subestimeaza pe ceilalti, o fitoasa e incapatanata, cu nasul pe sus si urca singura pe un pedesital inalt.
FitZoasa? SimpluAi vazut fetele alea care la 13 ani arata de 20 si se uita de sus, pe bot au 10 tuburi de gloss ruOz bOn-bOn, pe fata 20 de kg de fond de ten si barfesc pe toata lumea de parca ele sunt cine stie ce *****. Alea cred ca suntsau cel putin o incercare.
Xoxo; x
O fiţoasă este, în primul rând, pentru mine, o fată care crede că întreg universul se învârte în jurul ei. Plus cele spuse mai sus.
@Carmen, sarut'mana acum stiu sigura ca sunt fitoasa .
Este o persoana mofturoasa, orgolioasa, incapatanata, increzuta, care e interesat de lucruri materiale cat mai scumpe. Se supara cand nu primeste ce doreste, o da in bocit si pana la urma obtine ce vrea. Se mai poate spune ca e o persoana care manipuleaza.
O proasta...mai mult de atat n-am ce sa-ti spun adica ar fi ele mai multe caracterizari daca vrei sa afli uite adresa mea adolf_hitler_toader@yahoo.com
Sarim peste aspectul fizic
Mie mi se par fitoase, cele care nu se apleaca sa ajute pe cineva pentru ca isi murdaresc hainutele de firma luate de taticu.Sau cele care vorbesc doar cu fetele de categoria lor.Sau cele care umbla cu nasul ridicat mai ceva ca steagul cand e arborat
Anonimul35 întreabă: