| cristynaGoldenRose a întrebat:

Ce inseamna daca ai spart o oglinda? Adica ea este doar crapata intr-un colt (ea este plasata pe o carcasa de lemn)? Va rog muult!

9 răspunsuri:
| MrsDraguttza a răspuns:

Imi pare rau pentru tatal tau
7 ANI DE GHINION
glumeam
Nu crede tot ce se spune
E doar un mit
Ca trecutul in fata unei pisici negre, statul sub scara, daca, calci pe o crapatura de pe drum...
Doar mituri
Sigur eu aproape mi-am rupt mana cand am stat sub o scara dar
partea buna - nu ma doare decat putin
Si desi imi amorteste si uneori nu pot sa 0 misc inca o mai am... happywinking

Scz, glumesc. am stat sub scara dar nu m-am lovit de cat la picior, o vanataie! laughing

| RawGrey a răspuns:

7 ani de ghinion daca nu ai 7 ani de ghinion inseamna ca in acesti ani iti va muri cineva drag din familie.

| Dyanes a răspuns:

Ghinion sapte luni sau sapte ani! happy
Eu am spart o oglinda acum ceva ani ..si mi -s-a intamplat ceva oribil! happy
ps : data viitoare sa fii mai atenta. :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic..cu 7 ani de ghinion e o porcarie dar daca crezi s-ar putea chiar sa ti se intample.

| Dana211 a răspuns:

Exista o superstitie care spune ca ai ghinion 7 ani dar... e doar o superstitie. Daca vei crede in ea si se va intampla ceva rau vei spune ca e adevarata cu toate ca ceva rau ti se poate intampla oricand si fara sa spargi o oglinda

| Robertty a răspuns:

Nimic in afara ca te va certa parintii presupun! cu ghinioane cu alea alea e vrajeala expirata! dar daca esti superstitioasa si crezi in prostii de alea e posibil sa ti se intample ceva pentru ca te gandesti acolo si creieru functioneaza dupa cum gandesti u! multe de explicat!

| cristynaGoldenRose explică:

Nu eu am crapat-o ci tata

| Raduku123 a răspuns:

Nu sunt superstitios dar de cand m-am uitat la filmul Mirrors 2... eu zic sa cumperi alta... si eu am crapat o oglinda si nu s-a intamplat nimic.

| Raduku123 a răspuns:

Nu se intampla nimic... si eu am crapat o oglinda apoi s-a spart... deci nu te speria!