| Madalina748u4 a întrebat:

Ce înseamnă dacă cineva îți zice daca ai facut atletism,înseamnă că sunt slaba, sau e un compliment?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Despre chestia asta este ceva foarte simplu: o iei cum vrei tu. Depinde si de ceea ce are in minte persoana care iti spune. In fapt, orice poate fi un compliment sau poate fi ceva ce te raneste. Depinde ce vrei tu sa simti. Daca tu in mintea ta "permiti" ca acele vorbe sa te raneasca, atunci te vei simti ranita. Daca sunt vorbe "urate", dar tu in mintea ta te simti confortabil si te simti bine in pielea ta, nu dai importanta sau o iei in mod ironic, ca si un compliment, dar tie sa nu iti pese. Tu decizi ce sa iti pese si ce nu. Tu decizi in mintea ta vorbele persoanelor care te pot rani sau nu. Asta e o chestie a mintii. Tu poti sa o iei drept compliment, ideea principala e ca fiecare e diferit in stilul sau, si de cele mai multe ori oamenii sunt gelosi, si vor sa te raneasca. Keep calm, si capul sus, esti perfect/perfecta asa cum esti, poti fi cine vrei si cum vrei tu. Lasa vorbele ce nu iti convin sa treaca pe langa urechi. Eu una am un foarte mare respect pentru cine face atletism sau cine a facut atletism. Sa ai o zi buna.

| Andreeush a răspuns:

Probabil ai o condiție fizică bună sau vroia să intre în vorbă cu tine.

| MarianWLF a răspuns:

Depinde in ce context ti l-a spus, la sport, a vazut ca ai rezistenta, sau ca aspect, ca arati bine, etc.

| Adry05 a răspuns:

E un compliment, inseamna ca esti tonifiata si arati ca cineva care face sport, iar atltletismul in general da un aspect general foarte placut al corpului

| alexhadarean a răspuns:

Ii plac picioarele tale, si mie mi se intampla pentru ca am facut, ai gambele poate mai dezvoltate decat normal ceea xe este bine deci este un compliment!