| Mirela123yz a întrebat:

Ce inseamna daca dau foc unei poze cu fostul meu iubit si cu mine? E păcat sau n are nimic?
Dau funda

Răspuns Câştigător
| xRaduC a răspuns:

Mmmh... Ce inseamna? Adica ce semnifcatie are si ce reprezinta? As merge pe faptul ca vrei sa il uiti si atat. Este oarecum ciudat sa faci asta, fiindca la un moment dat este posibil sa va vorbiti si sa iti doresti sa nu fi dat foc pozei. Am patit ceva similar, cand am fost tradat de un prieten pentru fata de care imi placea (au ascuns iubirea, nu se face asta, ma rog, nu intru in detalii...), si si-a dat seama ca a gresit mai tarziu, cam dupa 2 saptamani, asa ca l-am acceptat cu bune si cu rele. Noroc ca facusem Print-Screen cantecelor trimise de el si le-am recuperat. Nu stiu cum s-ar simti sa afle ca am facut asta, probabil s-ar simti foarte vinovat si ar fi si mai atent la ceea ce face. As prefera sa ascund acest lucru si sa pretind ca nu am facut nimic de la plecarea lui, special ca sa nu il supar cu ceva. Asadar, cand dai foc unei poze in care se afla o persoana, vrei de fapt sa uiti de tot de ea (am patit). Nu e pacat, dar sa nu ti se faca dor si atata tot. happy

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Inseamna ca e posibil sa dai foc la casa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E blestem! O sa muriti arsi de vii! laughing Ce sa insemne? Nu inseamna nimic. E pacat sa faci atata mizerie, arunca-o direct la gunoi.

| Iwannabesmart a răspuns:

De ce sa ii dai foc? Las-o acolo....si nu, nu are nimic daca ii dai foc.

| Lucas_Francisco_1990 a răspuns:

Dacă îi ve da foc înseamnă că va arde, nu se întâmplă absolut nimic în rest.