| TudorFox a întrebat:

Ce inseamna daca de exemplu atunci cand trebuie sa urci niste scari trebuie sa te uiti la ele ca sa le poti urca? Si ce trebuie sa faci ca sa nu mai ai problema asta?

13 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Loooool credeam că numa eu am chestia asta

| TudorFox explică (pentru Adry05):

Dar uite ca nu e asa

| darrio2007 a răspuns:

Te uiti la primele trepte, apoi totul merge de la sine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Adica sa te uiti pe unde mergi e o problema pentru tine?

| TudorFox explică (pentru suntserios):

Pai nu trebuie sa poti merge si fara sa te uiti la picioare?

| Andreeush a răspuns:

Care e problema?
Dacă nu te uiți pe unde mergi poți să cazi, mai ales dacă nu ești atent la scări.

| adryang78 a răspuns:

Să înțeleg că ți-e chiar imposibil să urci scările fără să te uiți la trepte? În cazul ăsta mă duce gândul la o problemă de echilibru, care poate avea mai multe cauze, inclusiv un auz defectuos, de exemplu.

| TudorFox explică (pentru adryang78):

Nu ca imi e chiar imposibil, adica simt ca daca nu ma uit la ele o sa ma impiedic de ele si de astea, si de aia ma uit la ele

| adryang78 a răspuns (pentru TudorFox):

Te-ai obișnuit cu senzația asta iar acum te autosugestionezi. Forțează-te de câteva ori să nu te mai uiți, după ce pui piciorul pe prima treaptă. Fixează-ți un punct în fața ta, o ușă, un afiș, orice, și ține ochii pe el. După câteva exerciții n-o să mai ai nicio problemă.
Chiar te rog să-mi dai un mesaj privat și să-mi spui cum îți este.

Dar ca sa pun din nou usor piciorul jos de pe borduri ce ar trebui sa fac? Daca intelegeti ce vreau sa spun

La fel. Te uiți unde urmează să pui piciorul, fiindcă este o reacție absolut normală, apoi fixezi un alt punct, în fața ta, după care faci pasul.

Multumesc

Cu multă plăcere. Să-mi spui, te rog, cum îți mai este, pe viitor.
Succes!