Poate vezi mesaje din viitor.Prevezi viitorul.Si eu am vise din acestea si este super sa vezi in viitor.
Ce sa zic... si eu am avut vise cu fosta mea iubita a fost o relatie de 2 ani jumate, cu pauza de 6 luni, aman2 din acelasi cartier, aman2 din aceeasi scoala, a fost o relatie frumoasa pana intr-o perioada. in care ne-am despartit, dupa despartire am inceput sa o visez noaptea, visam zilele cand ne plimbam pe strazi dar visam si cateva scene care nu se intamplase niciodata, in dimineata asta a fost ceva ce n-am mai visat, mai intai un om inecat, vreo 4 sobolani, si pe ea trecand pe langa mine si mi-a spus ceva dar nu am tinut minte i-am spus sa se opreasca eu eram undeva la o terasa si i-am zis sa se opreasca pentru a vorbi dar a plecat mai departe. vorbim aproape in fiecare luna chiar si in urma cu 1 saptamana, nu stiu ce sa mai cred dar in legatura cu visu tau poate ca e mai bine sa te impaci cu ea. la mine e un pic cam complicat. Bafta!
Eu cred ca inkao o mai iubesti si ar tebuii sa ii spuipoate ca perioada in acre ati stat despartiti a f foarte grea pentru tine. vb ca ea si poate va impakati.eu iti doresc succes
anonim_4396 întreabă: