anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna daca prietenul vrea sa iti atinga sinii in timpul sarutului? este ceva normal?

Răspuns Câştigător
| clauss a răspuns:

Inseamna ca vrea sa te excite si sa te faca fericita, e ceva normal, sanii e printre organele cele mai sensibile la femei si doar asa te excita, nu a urmat cu un sarut pe gat? daca nu sa i spui ca si gatal e sensibil si sa te sarute

4 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Inseamna ca esti o fata ceva mai timida sau cel putin mai cuminte. Si vrei o relatie de durata. Asta avand in vedere ca ne intrebi asta. Din ce inteleg eu baiatul asta se gandeste la sex si ar vrea sa iti dea de inteles. Vrea sa ajungeti la sex si vazand ca tu nu prea bati in directia aceea vrea sa te ajute el. Azi o mana pe fund si pe sani. Maine mana pe sub haine. Si tot asa. Intentia lui e clara. Vrea o relatie mai pasionala. Vrea si sex. Daca tu nu vrei asa ceva nu este deloc normal si nu ar trebui sa accepti. Eu spun ca astfel de gesturi se fac intre parteneri doar dupa ceva timp de relatie cand crezi ca poate fi ceva frumos si vezi o relatie care promite. Eu as face gestul acesta cand as vrea ca relatia sa avanseze. Si daca as vrea sa avanseze asta ar insemna ca am o relatie placuta atat pentru mine cat si pentru partenera.

| unione a răspuns:

Inseamna ca vrea sa te faca sa te simti bine, excitata, desi cred ca esti cam micuta daca intrebi asta, nu?

| Nirvana a răspuns:

Inseamna ca e un porc care vrea mai mult si nu se multumeste cu un sarut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De acord cu bacemi!