Pe 8 martie este ziua femeii. Se ofera mamelor, profesoarelor. Baietasul, ca multi tineri de azi, cred ca nu a inteles semnificatia zilei de 8 Martie. Sau chiar te place, avand in vedere ce ti-a oferit.
Buna! Au facut toti misto de tine, nu te-ai prins? Esti prea naiva, sincer. Te lasi batjocorita de orice tip? Cum sa nu comentezi cand ti se spune ca arati ca o curva, cand iti spune cineva ca te pupa jos ori cand mimeaza ca te atinge pe fund. Serios? Ce e in neregula cu tine? Pai, ce baiat serios, care chiar ar simtii ceva pentru tine, ar face asa ceva?
Mulțumesc mult de răspuns..sunt foarte naivă, bine zis. Sunt și chioară, pentru că eu tot continui să cred că ei mă iubesc de fapt...
Cum pot lua legatura cu tine? ai insta?
Imi poti scrie in privat. Ti-am acceptat cererea.
Nu mai lasă pe nimeni sate atingă dacă tu nu-i permiți cei aia sate atingă de 5 ori și cum poți sa spui unde ) când el a spus ca vrea sate pupe )) offffff ma doare capul și îmi vine sa și rad trebuie sa ma duc la benzinărie neapărat să-mi iau un suc fanta cu portocale să-mi revin puțin) Pam para rampa Tam Tam wtf ))
Pe acest site ajuți oamenii, nu râzi de ei și de problemele lor. Eu sunt naivă și mi asum. Doar am avut nevoie de o părere. Care este problema?
îmi cer scuze față de tine ai cu adevărat dreptate.
Nu este nicio probleme nu am nimic cu tine mi-a venit sa rad pentru mine a fost amuzant când ai spus unde și îți spune și de ce mi-a venit o prostie în cap când ai spus unde mam gândit la o prostie recunosc și îmi cer scuze încă o data față de tine nu am vrut sate supăr sau enervez
Mustafa onur.
O seară liniștită sa aveți eu ma bag la somn
Un băiat care este "drăguț" cu tine,dar în același timp face și lucruri din astea mizere după părerea mea,va fi "drăguț" cu tine până la un anumit punct,cel în care tu vei ceda, dacă înțelegi ce vreau să spun. Ca fată, ar trebui să te conformezi și să nu îl mai lași să-ți cânte în strună, pentru că el nu va avea niciodată sentimente reale față de tine oricât de afectuoase ai crede că sunt unele gesturi de-ale lui. Dacă aș fi fost în locul tău, m-aș fi apărat fără vreo remușcare, pentru că astfel de lucruri nu sunt normale, mai ales daca este mai mare decât tine! Ai grijă pe viitor.
Hey! In opinia mea cred ca baiatul incearca sa te manipuleze (adica sa te faca sa-l placi si dupa sa te raneasca) sau poate nu. Dar nu ai de unde sa stii sigur. Cel mai bine are fii sa nu-l mai bagi in seama si sa-l ignori si pe el si pe gasca lui. Cu privire la cuvintele urate si atingerile. Nu mai permite niciunui baiat/fata sa te atinga daca nu vrei, da-i peste mana, spune-i ca nu vrei sa te atinga. Nu cred ca este deloc ok sa fii atinsa daca nu vrei asa ca nu-i mai lasa. Cuvintele urate nu le baga in seama, pur si simplu ignora-le, daca te vei lua de ei sau ii vei jignii la randul tau, nu vor inceta pentru ca de multe ori o fac dinadins si le place ca te enerveaza.
Sper ca te-am ajutat! Bafta!