| Antonela10 a întrebat:

Ce inseamna daca un baiat imi tot da palme peste fund si imi spune mereu numele.Si ii deranjant ca face asta cate o data si in fata baiatului pe care il plac si clar ma deranjeaza.Si se pune jos undeva si daca nu am si eu loc zice hai si punete la mine pe genunchi.Ce ii pot face ca sa scap de el? I-am spun in mod repetat lasa-ma in pace.Ce pot face?

Răspuns Câştigător
| petitconseil a răspuns:

Evita-l cat de mult poti.Nu mai sta in preajma lui deloc,pe cat posibil trebuie sa faci in asa fel incat sa nu-l mai vezi o perioada buna de timp,iar cel mai bine ar fi sa incerci sa te apropii de celalat baiat pe care zici ca il placi, intri in vorba cu el, si ii dai de inteles ca a-ti vrea sa fiti prieteni mai aprpiati, ca iti doresti sa fii cu el si ca ai fi incantata daca a-ti incerca sa fiti mai mult decat prieteni. Daca vei reusi sa fii cu baiatul pe care il placi, stai mai mult pe langa el si spune-i sa aiba grija de tine sa nu se mai ia celalalt de tine asa aiurea.Deci evita-l pe smecherul ala care stie doar sa dea palme la fund, nu are rost sa stai in preajma ui deloc.Succes!

1 răspuns:
| FaraNumePls a răspuns:

Te place. Poți să îl eviți.