| sk8er a întrebat:

Ce inseamna daca visezi o anumita persoana, iar tu nici macar nu te-ai gandit la ea? ca ea se gandeste la tine?

4 răspunsuri:
| TeQui a răspuns:

Poate mintea ta s-a gandit la ea laughing si mie mi s-a intamplat un lucru asemanator si nici macar nu ma mai gandisem de ani buni la aceea persoana chair in seara asta am visat si cred ca am si uitat aceea persoana Oricum cred ca creierul nostru stie mai multe si retine si cred ca si-a amintit el ceva din trecut la care tu uitasei, nu are cum ca persoana sa se gandeasca la tine e doar asa... daca o intrebi de tine nici nu-si aminteste laughing probabil ca uh ai adormit direct si nu te-ai mai gandit la nimic asa ca a trebuie sa visezi ceva happy mda parerea mea happy sper ca te-am ajutat! O zi buna tongue

| DennyxD a răspuns:

Visele se formeaza foarte ciudat.Din ce retine subconstientul cu imagini din prezent etc etc se formeaza visele.De aceea uneori avem niste vise foarte incurcate si ciudate.

| BuradaCosmin a răspuns:

Inseamna ca e strigoi

| TeManancCuNutella a răspuns:

Mda...cam asa ceva, pentru ca si mie mi s-a intamplat exact asa, nu ma gandisem la o persoana (baiat), si l-am visat, apoi`i l-am intr pe el, si mai spus ca s-a gandit la mine, si deatuncea si eu ma gandesc la el.
Doar cand il vad pe mess imi aduc aminte de conversatia noastra de atunci happy
Sper ca ti-am fost d folos
Ciao :*