Cultura Emo
Genul și cultura EMO este un trend care adesea promovează hipersensibilitatea. Emo sunt ceva ușor de definit. Ca atare, depistarea rădăcinilor este dificilă. Numeroși pretinși "cunoscători" citează scena D.C. hardcore/punk - și mai specific formația Rites
Modă și stereotipie
Caricatură emo
Păr lung întins pe o parte
Curentul emo este uneori identificat cu o anumită modă. Termenul "emo" e deseori asociat stereotipic cu blugi strâmți, breton lung întins pe o parte a feței sau peste unul sau chiar amândoi ochi, drept, negru închis la culoare, tricouri strâmte care de obicei au inscripționate pe ele numele unor trupe de rock, curele cu ținte cu catarame, teniși de pânză în genul Converse All Stars, adidași de skater sau alți papuci negri (în general vechi, ponosiți) și groși, ochelari cu ramă neagră groasă eventual și o geantă lungă tip poștaș.
Moda emo s-a schimbat în timp. Trendul inițial prevedea păr simplu, fără cărare, pulovere strâmte, cămăși și geci. Această modă a fost uneori caracterizată ca fiind un simplu moft, un capriciu.
Recent, trendul emo este asociat cu un stereotip ce constă în a fi emoțional, sensibil, timid, introvertit, anxios. Mai este asociat și cu stări de depresie, tendințe de auto-provocare de răni, chiar și sinucidere.
Da.
Emo=o persoana emotiva.retrasa din toate punctele de vedere.
Tu chiar esti o fetista` mica.si nu trebuie sa stii prea multe la varsta ta. daca as fi in locul tau m`as juca cu papusile 'Barbie'.TPU.e pentru toata lumea:d dar voi copilasii.ar trebuie sa iei in considerare sfatul meu.o zi faina >
Emo = o persoana care se imbraca numai in negru si roz si e mereu deprimata
emo kid= o persoana care e la fel ca emo numai ca acesta isi taie venele si incearca sa se omoare
te sfatuiesc sa nu devii ca aceste specii sunt cam proaste
Emo vine de la cuvantul emotiv.E un fel de prescurtare.Nu iti dau definitia dupa net sau cea"stiintifica" ca nu stiu daca intelegi mare lucru.Cei ce isi spun emo,sunt mereu deprimati si vor sa se sinucida caci considera ca toata lumea e impotriva lor, in urma unor deceptii/dezamagirii... Oricum nu e ceva deloc interesant, si e bine ca in ziua de azi nu ai auzit de acest cuvant.
Emo sunt niste copii/adolescenti care se imbraca ciudat, in negru sau alte culori si care-si provoaca suferinta fizica pentu ca sufera sufleteste ...Mai pe inteles se taie la mana cu lama, etc... funda?
Va multumesc...dar eu ma joc cu papusile am decat doua papusele din portelan aduse de tati le iar dupa am cateva animalute de plus pe care le indragesc si le iubesc cu mare mare dragoste:X si florile mele de asemenea. daca nu-mi pot permite un animal, macar cateva papusi sa am, corect?
EMO? Dc te sperie atat de tare acest cuvant? Nici macar nu sty ce inseamna! =]]
Emo nu inseamna Eu Ma Omor!
Emo nu este o persoana cu parul in ochii, imbracat in negru, care plange, isi taie venele, nu vrea sa fie prieten cu nimeni si e un ciudat!
Emo nu inseamna sinucidere si satanism!
Emo nu este un stil de viata, un curent, o moda etcc...
Emo inseamna Emotie! Emo e un OM foarte emotionat, sensibil, firav, singuratic si neinteles!
Nu esti Emo pentru ca vrei. esti EMO pentru ca asta simti!
Nu esti emo daca te prefaci caa suferi!
Iti dai bretonul in ochii, te imbraci in negru!
Iti faci 5 gauri si te tai cu lama!
EMO se simte, nu se vede FAkE - ule!
* si, in plus, daca iti place stilul emo: imbracamintea, makiajul etc NU esti EMO; DOAR iti place stilul! Inteles?*
Piciu_Mihaela_ întreabă: