Obsesia este o tulburare psihica, care poate fi tratata de catre un psiholog, nu este deloc un comportament normal...
Hmm. multi cred ca ar compara obsesia cu dragostea. cand iubesti devii legat de acel om. dar eu nu sunt de aceeasi parere. Poate ca obsesia e o boala. obsesia apare atunci cand, pr si simplu devii dependent de omul acela si faci anumite chestii anormale pntr a-l tine aproape. Gelozia poate devenii o obsesia dar deja mergem in alta sfera. Drept preocupare chinuitoare o numeste dex-ul, ca fiind obsesia. Esti obsedata de cineva? eu cred ca nu e asa grav, nimeni nu e obsedat de nimeni! Este doar o simpla iluzie, o dorinta iesita din comun, ce sigur o poti scapa, solutia singura o gasesti!
O diee fixa ca acea persoa e persoan de care ai nevoie... ( mentionez ca vorbesc prin gura obsedatului, nu sunt obsedata dar asta am observat eu ca se intampla atunci cand o persoana e obsedata de alta ) un sentiment care te face sa crezi ca oricare alta persoana in afara de cea de care esti obsedat e mai inferioara... si ca nimic nu se compara cu persoana pentru care u fara sa realizezi ai facut o bosesie...( obsedati sunt niste pesroane periculoase,,, am avut deaface cu cativa :S cred ca am magnet la asa ceva )
Obsesia pentru o persoana duce la :
-Abuzul usor fata de tine din partea celeilalte persoane(in anumite cazuri)
-Tulburari psihice
-Depresii
-Certuri familiale
-Certuri cu prietenii
-Imbolnaviri ale organismului
Oricum nu este ceva prea placut, si poate fi vindecat mai bine de persoana in cauza daca vrea o vindecare completa.
Prietenul meu imaginar asa zice